Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 1.854

  Tweedehands compacttractoren te koop

  Bent u op zoek naar een tweedehands compacttractor voor terreinbeheer of tuinonderhoud? Neem dan een kijkje in het assortiment op Mascus. Hier vindt u advertenties van allerlei soorten gebruikte compacttractoren van populaire merken als John Deere, Kubota en Hustler. Bekende compacttractor-modellen zijn John Deere 25, Kubota BX23 en de Hustler Raptor.

  Een compacte tractor kan multifunctioneel ingezet worden voor werkzaamheden in de tuinbouw, op de boerderij of voor gemeentelijke diensten. De compacttractor wordt ook wel compacttrekker genoemd.

  Waar moet je op letten bij het kopen van een gebruikte compacttrekker?

  Controleer de onderhoudsgeschiedenis en kijk of de wijze van slijtage overeenkomt met de urenstand. Het is belangrijk om te weten in welke staat de aandrijving, besturing, banden en remmen zijn.

  Tweedehands terreinbeheermachines: trekkers, maaiers en veegmachines

  Bent u op zoek naar andere terreinbeheermachines? Op Mascus vindt u ook maaiers, veegmachines, utiliteitsmachines en meer.

  Hoe kan ik een tweedehands compacttractor kopen of verkopen?

  Een gebruikte compacttrekker gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dit kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Aanbod gebruikte compacttractoren

  We beschikken over diverse soorten compacttractoren. Om snel de compacte tractor te vinden waar u naar op zoek bent, kunt u via het filtermenu aan de linkerkant van de pagina de te koop aangeboden machines gemakkelijk sorteren op bijvoorbeeld merknaam, prijs, bouwjaar, continent, land en meer. De tweedehands compacttractoren worden onder meer aangeboden door verkopers in Nederland, de Verenigde Staten en Denemarken.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.

  Compacttractoren te koop