Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 4.154

  Tweedehands elektrische heftrucks te koop

  Bent u op zoek naar een tweedehands elektrische heftruck? Het is goedkoper om een gebruikte (vork)heftruck te kopen en deze gebruikte modellen werken nog jarenlang goed. Vorkheftrucks met een elektrische aandrijving zijn het beste geschikt voor werkzaamheden in het magazijn. De energie van elektrische heftrucks wordt in een tractiebatterij opgeslagen, die tevens als contragewicht dient.

  Wanneer u goederen wilt tillen en verplaatsen en daarvoor een goede tweedehands elektrische heftruck voor nodig heeft, dan vindt u in deze categorie duizenden advertenties van elektrisch aangedreven heftrucks in allerlei soorten en maten. Neem gerust een kijkje in het aanbod op Mascus!

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Aanbod tweedehands elektrische heftrucks

  De aangeboden gebruikte elektrische heftrucks verschillen van elkaar op het gebied van merk, prijs, bouwjaar, maximale hefcapaciteit, maximale hefhoogte, gebruiksuren, bandentype en nog veel meer. Om het zoeken gemakkelijk te maken, kunt u uw voorkeuren invullen in ons uitgebreide filtermenu naast de advertenties. Neem dus gerust een kijkje in het aanbod of filter op de specificaties die u wilt terugzien. Zo vindt u hier tweedehands elektrische heftrucks van bekende merken, waaronder Linde, Toyota, Still, Hyster en Jungheinrich, uit landen als Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden en Tsjechië.

  Gebruikte heftrucks kopen

  Naast elektrische heftrucks, worden er op Mascus nog meer soorten heftrucks en occasions aangeboden:

  Diesel heftrucks: dit zijn vorkheftrucks die een dieselmotor hebben. Een diesel heftruck wordt niet meer toegepast in bedrijfshallen.

  LPG heftrucks: waar een heftruck met dieselmotor vanwege de schadelijke uitstoot niet in bedrijfshallen morgen worden toegepast, is een heftruck met LPG-motor wel toegestaan. Dit komt omdat de verbrandingsmotor geen roetdeeltjes uitstoot. In sommige gevallen zijn ze uitgevoerd met een katalysator die giftige uitlaatgassen reinigt.

  In de categorie Heftrucks overige worden andere soorten vorkheftrucks te koop aangeboden.

  Tweedehands vorkheftrucks, stapelaars en pallettrucks kopen op Mascus

  Mascus is het ideale platform wanneer je interne transportmiddelen wilt kopen. Hier vind je voertuigen van meer dan 6.000 verkopers per maand. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in één van de aangeboden vorkliften? Neem dan direct contact op met de verkoper. 

  De tweedehands elektrische heftrucks die te koop staan op Mascus, vallen onder de categorie Laden en lossen. Deze categorie biedt veel mogelijkheden met de advertenties verspreid over diverse categorieën. Denk aan stapelaars, reachtrucks voor hoog niveau, pallettrucks, haven- en containermaterieel, magazijntrucks, orderpickers, aanbouwapparatuur en magazijnreinigingsmachines. Specifiekere zoekvraag? Misschien vindt u wat u nodig heeft in de categorieën anders, onderdelen of speciale toepassingen.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play
  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, laden en lossen, bosbouw, terreinbeheer landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.

  elektrische heftrucks te koop