Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 7.283

  Tweedehands grondbewerkingsmachines te koop

  Grondbewerking is de basis van veel agrarische werkzaamheden. Voor goede gewassen en een goede oogst staat of valt alles tenslotte met een optimale en goed bewerkte ondergrond. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare tweedehands grondbewerkingsmachine, bent u op Mascus Nederland aan het juiste adres voor machines die aarde samenpersen, woelen, cultiveren, ploegen of frezen. De te koop aangeboden landbouwmachines zijn onder meer van Kverneland, Kuhn en Lemken. Op zoek naar een specifiek model? Denk bijvoorbeeld aan de <Knverneland E-serie, Kuhn’s Vari-Master ploegen of de Lemken Rubin (schijven)eggen.

  Hoe kan ik een tweedehands grondbewerkingsmachine kopen of verkopen?

  De cultivatoren, eggen, ploegen of andere grondbewerkingsmachine(s) gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte machines voor grondbewerking?

  Wat voor machine heeft u nodig om goed bewerkte grond te realiseren? Een greep uit ons aanbod gebruikte grondbewerkingsmachines: cultivatoren, eggen / schijveneggen en wentelploegen. Wanneer u weet wat u precies nodig heeft, is het belangrijk om bij de aanschaf te letten op de kwaliteit van de machine. Check of deze goed onderhouden is en of de beoogde levensduur van de machine overeenkomt met uw wens.

  Ruim aanbod: gebruikte cultivatoren, eggen, wentelploegen & meer

  De te koop aangeboden grondbewerkingsmachines komen onder meer uit Nederland, Denemarken en Duitsland en verschillen van elkaar qua functie, chassis, werkbreedte, gewicht en toebehoren. Alle specificaties vindt u terug per advertentie. In het uitgebreide filtermenu naast de advertenties kunt u specifiek zoeken op bijvoorbeeld merk, prijs, bouwjaar en gebruiksuren. Op zoek naar een ander soort machine voor grondbewerking of specifieke accessoires? Neem dan een kijkje in ons aanbod overige grondbewerkingsmachines en accessoires.

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.