Aantal advertenties: 1.481

Tweedehands rondebalenpersen te koop

Een balenpers doet precies wat de naam doet vermoeden: deze machine perst materiaal samen tot balen. In de landbouw worden ze voornamelijk gebruikt voor het drukken van hooi en stro, maar er zijn ook balenpersen die bijvoorbeeld karton, papier, plastic en afval samendrukken. Een rondebalenpers is een type balenpers.


Bekijk het aanbod rondebalenpersen op Mascus, de marktplaats voor het kopen en verkopen van tweedehands zwaar materiaal.

Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina

Aanbod gebruikte rondebalenpersen

De aangeboden gebruikte rondebalenpersen verschillen bijvoorbeeld op het gebied van perswikkelcombinatie van elkaar. De machine raapt hooi of stro op met de pick-up. In de perskamer wordt het onder hoge druk tot een grote baal geperst. Stevige koorden of een net houden de boel op zijn plek. Vaak wordt de baal daarna nog omwikkeld met plasticfolie, zodat deze luchtdicht is en gras lang bewaard kan blijven.

Andere hooi- en voedergewassenmachines KOPEN

Heeft u hier niet gevonden waar u naar op zoek was? Dan hoeft u niet te balen, want wellicht vindt u het wel in de categorie vierkante balenpers of tussen de wikkelaars. Op Mascus is een ruim assortiment aan tweedehands hooi- en voedergewassenmachines te vinden. Denk aan maaiers, harkkeerders en schudders, maaikneuzers, loofklappers, oogstmachines, zelfladende aanhangers en zwadharken. Of misschien vindt u in de categorie overige oogstmachines wel waar u naar op zoek bent.

Tweedehands Landbouwmaterieel kopen op Mascus

De landbouwcategorie biedt veel mogelijkheden met tienduizenden advertenties in verschillende categorieën. Denk aan tweedehands tractoren, grondbewerkingsmachines, oogstmachines, bemestingsmachines, laad- en graafmachines en zaai- en plantmachines. Allemaal niet meer weg te denken binnen de landbouwsector. Ook hierbij kunt u gemakkelijk filteren op onder meer land, prijs, bouwjaar en merk.

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, laden en lossen, bosbouw, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.