Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 12.980

  Tweedehands tractoren te koop

  Mascus is één van de grootste online marktplaatsen voor het kopen en verkopen van gebruikte tractoren/trekkers. Mascus biedt alle grote merken en types van tweedehands trekkers aan zoals  John Deere, New Holland en Massey Ferguson. Veel diverse merken en modellen van gebruikte tractoren zijn op Mascus te vinden, bijvoorbeeld  John Deere 6155John Deere 6215New Holland T7.270New Holland TM190, Massey Ferguson 7718Massey Ferguson 6480.

  Onmisbaar in de landbouw

  De eerste tractoren werden voor het eerst gebruikt in het begin van de 19e eeuw en liepen op stoom. Tegenwoordig worden tractoren overal voor gebruikt in de landbouw en akkerbouw. De aanschaf van een tractor is voor veel ondernemers van het grootste belang om een landbouwbedrijf effectief te runnen. Een nieuwe tractor is een dure aankoop. Een tweedehands tractor aanschaffen is een goede oplossing voor dit probleem. Tractoren zijn over het algemeen zo robuust gebouwd dat ze tweedehands de moeite waard zijn om te kopen.

  Hoe kan ik een tweedehands tractor kopen of verkopen?

  De tractor gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Waar moet ik op letten bij het kopen van een gebruikte tractor?

  Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten: het onderhoud, de banden, de keuring en meer. Om zeker te zijn van een goede aankoop, kunt u zichzelf vooraf een paar vragen stellen. Wij hebben ze voor u op een rij gezet in dit blog: Stel jezelf deze 10 vragen wanneer je een tweedehands tractor wilt kopen.

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Aanbod tweedehands tractors

  De te koop aangeboden tractoren komen onder meer uit Nederland, Denemarken en Duitsland en verschillen van elkaar qua type, transmissie, cabine, hefinrichting, banden, wielaandrijving, topsnelheid, gewicht en toebehoren. Alle specificaties vindt u terug per advertentie. In het uitgebreide filtermenu naast de advertenties kunt u specifiek zoeken op bijvoorbeeld merk, prijs, bouwjaar en gebruiksuren.

  Andere tweedehands landbouwmachines

  Bent u op zoek naar een andere landbouwmachine? Op Mascus vindt u onder meer ook hooibouwmachines, grondbewerkingsmachines en accessoires.

  Gespecialiseerde tweedehands tractoren & losse onderdelen

  Mascus biedt u tevens een groot aantal gespecialiseerde aangeboden gebruikte tractors aan zoals Vintage Tractors, Tracked Trackers, Quad Tracs Compact Tractors, 2 Wheel Drive - 2 WD, 4 Wheel Drive - 4 WD. Als u losse onderdelen nodig heeft voor uw gespecialiseerde gebruikte trekker, zoals Cabs, Engines, PTO, Transmissions, Axles, Wheels, Tyres, Linkages, Loader Brackets, Weights, Front Loaders, Buckets, Forks, Clamps, Sprayers, Post kunt u deze ook op Mascus vinden.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.

  Tweedehands tractoren te koop