Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 5.635

  Tweedehands graafmachine bakken te koop

  Werkt u veel met graafbakken en heeft u behoefte aan bijvoorbeeld Caterpillar of Verachtert bakken of slotenbakken? Het aanbod uitrustingsstukken voor graafmachines is bij Mascus dagelijks in beweging. We hebben ze in alle soorten, prijzen, maten, bouwjaren en van verschillende merken. Het is maar net waar u naar op zoek bent. Op Mascus Nederland staan duizenden tweedehands graafmachine bakken te koop.

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Aanbod gebruikte (puin)bakken

  De gebruikte graafmachine bakken komen in diverse uitrustingen. De ophanging is vaak al terug te vinden in de titel van de advertentie, maar wilt u het zeker weten, klik dan op de advertentie voor meer informatie. We hebben onder andere Verachtert bakken, maar ook tweedehands bakken van de merken Caterpillar, Volvo, Laten en Liebherr.

  In het filtermenu kunt u gemakkelijk selecteren op op merk, prijs, bouwjaar en conditie van de uitrustingsstukken. De te koop aangeboden bakken komen onder andere uit Nederland, Denemarken, de Verenigde Staten, Finland en Zweden.

  Andere uitrustingsstukken voor grafmachines kopen

  Naast de slotenbakken, digging buckets en containerbakken die te koop worden aangeboden, hebben we op Mascus nog meer uitrustingsstukken voor graafmachines. Denk aan puinbakken, rotators, hamers en brekers, snelkoppelingen, scharen, vorken, grijpers, ploegen en walsen. Zo kunt u bouwen, tillen of slopen met de juiste uitrustingsstukken.

  Tweedehands bouwmachines kopen op Mascus

  De tweedehands bakken die te koop staan op Mascus, zijn een belangrijk onderdeel van bouwmachines. De bouwcategorie biedt veel mogelijkheden met de bijna 200.000 advertenties verspreid over diverse categorieën. Denk aan graafmachines, laders, hoogwerkers en bouwliften, verdichtingsmachines, asfaltmachines en boorinstallaties. Voor bijvoorbeeld afval, recycling en steengroevematerieel, betonmachines en -installaties, verreikers en bulldozers bent u hier ook aan het juiste adres.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, laden en lossen, bosbouw, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.