Aantal advertenties: 129

Tweedehands rotators te koop

Wilt u een tweedehands rotator kopen voor uw bouwmachine? Dan vindt u op Mascus een ruim aanbod te koop aangeboden rotators, die u als uitrustingsstuk op een breed scala bouwmachines kunt plaatsen, waaronder op een graafmachine, verreiker of heftruck. De gebruikte rotators zijn er met verschillende functies: van een draaikantelstuk triltrotator tot palletvorken die 360 graden kunnen draaien of een volledig roterend vorkenbord. De rotators zijn van bekende merken, zoals Engcon, Thumm en Indexator.

Hoe kan ik gebruikte rotators kopen of verkopen?

De rotator gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een tweedehands rotator?

Bekijk de onderhoudsgeschiedenis van de rotator en controleer de certificaten. Check of er sprake is van slijtage en zorg ervoor dat u zeker weet dat de rotator geschikt is voor uw bouwmachine.

Tweedehands rotators en andere uitrustingsstukken

Naast rotators, vindt u op Mascus ook andere uitrustingsstukken voor bouwmachines, waaronder bakken, hamers en brekers, snelkoppelingen en grijpers.

Aanbod tweedehands rotators

In ons aanbod gebruikte rotators vindt u deze uitrustingsstukken in allerlei soorten en maten. Met de ene tilrotator kunt u gemakkelijk een pallet gipsplaten een raam binnen hijsen of andere lange objecten verplaatsen, met de andere kunt u uw palletvorken 360 graden draaien om gemakkelijk materialen te verplaatsen. Per advertentie vindt u uitgebreide productspecificaties, zoals de bedrijfsdruk, emissieklasse, certificaten en het gewicht. Het is ook mogelijk om het aanbod te filteren op merk, prijs, bouwjaar, productieland en meer. Sorteren op deze productkenmerken gaat gemakkelijk in het filtermenu naast de advertenties. Zo vindt u gemakkelijk het aanbod uit onder meer Nederland, Roemenië en Finland.

Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

Download de app via Google Play

Download de app in de App Store

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw en laden en lossen transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.