Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 29.222

  Graafmachines te koop

  Op de marktplaats van Mascus staan allerlei tweedehands graafmachines te koop. Graafmachines worden vaak gebruikt op bouwterreinen om, jawel, te graven. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld gebruikte rupsgraafmachines, minigraafmachines, wielgraafmachines en midi-graafmachines. Onze aanbieders verkopen gebruikte graafmachines van diverse merken. Denk aan: Caterpillar graafmachines, Volvo graafmachines en Hitachi graafmachines.

  Soorten gebruikte graafmachines

  Welke gebruikte graafmachine goed bij u past, is afhankelijk van de werkzaamheden die u moet uitvoeren:

  • De rupsgraafmachine is de klassieke graafmachine die goed presteert op onverharde bouwterreinen met een knikarm, draaiende cabine en rupsbanden.
  • Wielgraafmachines kunnen zich door de wielen aan de onderkant snel verplaatsen en graven veel grond af in een korte tijd.
  • Een minigraafmachine is een lichte, compacte graafmachine en heeft een gewicht tot 7 ton. Hierdoor laat deze graafmachine weinig sporen achter. Dit komt van pas op drukke bouwplaatsen.
  • De midigraafmachine is zwaarder en weegt tussen de 7 en 12 ton.
  • Op Mascus vindt u ook vele andere graafmachines.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van een tweedehands graafmachine?

  Bij het kopen van een tweedehands graafmachine is het belangrijk om het voortuig goed na te lopen. Controleer alle details, zoals de wielen of rupsbanden, urenstand, cilinders, pomp en motor. Bekijk ook het bouwjaar, oliepeil en onderhoudsboekje.

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Aanbod gebruikte graafmachines op Mascus

  Op Mascus kunt u een tweedehands graafmachine kopen in verschillende landen, zoals Nederland, de Verenigde Staten en China. Op ons platform vindt u graafmachines van meer dan 100 merken, bijvoorbeeld Caterpillar graafmachines, Volvo graafmachines en Hitachi graafmachines. U sorteert het aanbod gemakkelijk op gebruiksuren, publicatiedatum, prijs en bouwjaar.

  Modellen tweedehands graafmachines op Mascus

  Hoe kan ik een tweedehands graafmachine kopen of verkopen?

  De tweedehands graafmachine gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!