Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 1.495

  Tweedehands grijpers te koop

  Wanneer u op zoek bent naar tweedehands of gereviseerde grijpers voor uw graafmachine, kraan of andere bouwmachine, dan vindt u op Mascus een ruim aanbod te koop aangeboden grijpers. Deze uitrustingsstukken zijn er in verschillende soorten en maten. Denk aan een sloop- en sorteergrijper of een grijper voor mini/midigravers. De gebruikte grijpers zijn onder meer van de merken Acde, Rozzi en Verachtert.

  Hoe kan ik gebruikte grijpers kopen of verkopen?

  De grijper gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Waar moet ik op letten bij het kopen van een tweedehands grijper?

  Bekijk de onderhoudsgeschiedenis en controleer de certificaten en de staat van de grijperonderdelen. Controleer of er slijtage is en of de grijper nog goed werkt. Check ook of de grijper geschikt is voor uw bouwmachine.

  Tweedehands bakken, rotators en andere uitrustingsstukken

  Bent u op zoek naar een andere uitrustingsstukken voor bouwmachines? Op Mascus vindt u bijvoorbeeld ook bakken, rotators, hamers en brekers en meer.

  Aanbod tweedehands grijpers

  Neem een kijkje tussen de te koop aangeboden grijpers. Het ruime assortiment gebruikte en gereviseerde grijpers verschilt van elkaar in specificaties zoals afmeting, gewicht, bedrijfsdruk, emissieklasse, breedte, sluitkracht, inhoud en vereiste hydraulische stroming. Daarnaast is het gemakkelijk om het aanbod te filteren op merk, prijs, bouwjaar, en herkomstland. Sorteren op deze productkenmerken gaat gemakkelijk in het filtermenu naast de advertenties. Zo vindt u gemakkelijk het aanbod uit onder meer Nederland, Denemarken en Polen.

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw en laden en lossen transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.