Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 2.431

  Tweedehands brandweerwagens, vuilniswagens & andere gemeentevoertuigen

  Gemeentevoertuigen zijn onmisbaar in het Nederlandse straatbeeld. Gemeenten gebruiken deze voertuigen onder andere voor klein en groot werk: van stadsreiniging tot personenvervoer. Op Mascus Nederland vindt u voor elke transportbehoefte in de gemeente een geschikt tweedehands voertuig. Denk hierbij aan vuilniswagens, kolkenzuigers, onderhoudsvoertuigen, sleepwagens en veegwagens. Andere belangrijke gemeentevoertuigen zijn brandweerwagens en ambulances. Tussen het ruime aanbod aan advertenties vindt u onder meer gebruikte gemeentevoertuigen van de populaire merken Mercedes-Benz, MAN en DAF.

  Hoe kan ik een tweedehands gemeentevoertuig kopen of verkopen?

  De gemeentewagen gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Waar moet ik op letten bij het kopen van een gebruikte gemeentevoertuigen?

  Wanneer u een gebruikt transportvoertuig wilt kopen voor gemeentewerkzaamheden, is het belangrijk om de onderhoudshistorie te bekijken en te controleren of de belangrijke onderdelen zoals de motor, remmen en eventuele laadkranen, zuigopbouw, vering en andere toebehoren nog goed werken.

  Aanbod gebruikte gemeentevoertuigen, blusauto’s en vuilniswagens

  De te koop aangeboden gemeentevoertuigen verschillen van elkaar qua functie, brandstof, capaciteit, bandentype, opbouw en meer. Alle specificaties vindt u terug per advertentie. In het uitgebreide filtermenu naast de advertenties kunt u uw selectie specificeren op bijvoorbeeld merk, prijs, bouwjaar, gebruiksuren. De te koop aangeboden voertuigen voor gemeentewerkzaamheden komen onder andere uit Nederland, de Verenigde Staten en Duitsland.

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.