Aantal advertenties: 32

Tweedehands ambulancewagen

Op zoek naar een medische assistentiewagen die u kunt kopen? De tweedehands ambulances die u op Mascus vindt, helpen u en anderen weer verder. U kunt de ambulancewagens gebruiken bijvoorbeeld op evenementen of u kunt ervoor kiezen om de wagen helemaal om te bouwen en nieuw leven in te blazen. Mascus is dé website voor zwaar gebruikt materieel, door horen ook een heleboel transportwagens en gemeentevoertuigen bij. Wie weet vindt u hier wat u zoekt en rijdt u binnenkort in een tweedehands ambulance de weg op.

Aanbod ambulances

De oudere ambulances die op Mascus worden aangeboden zijn heel divers. U ziet tussen de advertenties typische Duitse Krankenwagens, maar ook Land Cruiser Ambulances. Veel van de tweedehands ambulances komen uit Duitsland, enkele hebben al meer dan 300.000 kilometer op de teller. Toch zijn de wagens verre van afgeschreven. Met de juiste uitrusting en het goede onderhoud dat de meeste ambulances hebben gehad, kunnen ze nog jaren mee.

Andere gemeentevoertuigen

Zoals gezegd vindt u hier niet alleen oudere ambulances die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. De categorie gemeentevoertuigen biedt ontzettend veel mogelijkheden. Er worden op Mascus namelijk ook tweedehands vuilniswagens, brandweerauto’s, kolkenzuigers, sleepwagens en veegwagens aangeboden. Alles om uw gemeente schoon en veilig te houden. Via de advertentie kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

Alles voor transport op Mascus.nl

De tweedehands ambulances vallen in de transportcategorie op Mascus. Hier worden nog veel meer tweedehands transportwagens aangeboden. Denk hierbij aan gebruikte bakwagens, trucks/vrachtwagens, containers, aanhangers, opleggers, bussen en touringcars en alles voor laden en lossen. Met de elektrificatieontwikkelingen worden er ook steeds meer elektrische voertuigen aangeboden. Er zijn meer dan 80.000 advertenties binnen de categorie die vooral gericht is op logistiek en topmerken als Mercedes-Benz, MAN en Scania worden het meest aangeboden.

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van je verwijderd op je smartphone.


Download de app via Google Play
Download de app in de App Store

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.

Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina

Hier kunt u een complete lijst vinden van alle tweedehands ambulances te koop op Mascus NL. Bent u geïnteresseerd in 1 van de bovenstaande gebruikte ambulances te koop op Mascus? Dan kunt u deze toevoegen aan uw favorieten en vergeli