Aantal advertenties: 242

Tweedehands brandweerwagens

Brandweerauto’s en de bijbehorende sirenes zijn niet weg te denken uit ons straatbeeld. Hoewel iedereen hoopt dat ze zo min mogelijk voorbij rijden, geven ze ons een gevoel van veiligheid en trots. Iedere brandweerwagen is met zijn eigen specifieke features uitgerust. Als u op zoek bent naar een tweedehands brandweerwagen, kijk dan goed in de specificaties wat de blusauto biedt.

Gebruikte brandweerwagens

De meeste gebruikte brandweerwagens zijn multifunctioneel en onder andere uitgerust met een tankautospuit. De grootte van de diverse brandweerwagens is bepalend voor hoeveel brandweerlieden er mee kunnen in de blusauto. Vaak is dit tussen de vier en acht mensen. Naast de tankautospuit zijn er ook tweedehands brandweerwagens met een schuimblusser. Deze schuimblusvoertuigen worden met name ingezet als er brandbare vloeistoffen moeten worden geblust.

Andere gemeentevoertuigen

Behalve gebruikte brandweerwagens, staat er op Mascus nog veel meer aangeboden. In de categorie gemeentevoertuigen hebben we bijvoorbeeld ook tweedehands ambulances, vuilniswagens, kolkenzuigers, sleepwagens, onderhoudswagens en veegwagens. De gemeentevoertuigen vallen in de categorie transport. Op het gebied van transport staan er nog veel meer andere interessante transportwagens op de grootste marktplaats voor gebruikt zwaar materieel. Denk aan bussen en touringcars, bakwagens, aanhangers, opleggers en vrachtwagens. Vindt u iets wat u aanspreekt? Dan komt u met 1 druk op de knop snel in contact met de verkoper.

Download de Mascus-app

We hebben sinds kort ook een app! Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van je verwijderd op je smartphone.


Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor gebruikt zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.

Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina

Hier kunt u een complete lijst vinden van alle tweedehands brandweerwagens te koop op Mascus NL. Bent u geïnteresseerd in 1 van de bovenstaande gebruikte brandweerwagens te koop op Mascus? Dan kunt u deze toevoegen aan uw favorieten en vergeli