Aantal advertenties: 383

Tweedehands touringcar te koop

De touringcar wordt al sinds de jaren 20 gebruikt voor uitstapjes. Deze luxueuze autobus dient voor personenvervoer over zowel korte als grotere afstanden. Een touringcar biedt meer comfort dan lijndienstbussen. Zo zijn er meer zitplaatsen dan in een stads- of streekbus, is er onder de bus ruimte voor bagage en hebben moderne touringcars vaak een toilet, koelkast en tv’s.

Mascus is dé website voor zwaar gebruikt materieel. Wie weet vindt u hier die tweedehands touringcar waar u naar op zoek bent.

Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina

Aanbod touringcars

Er wordt een ruim assortiment aan gebruikte touringcars aangeboden op Mascus. Met uiteenlopende prijzen, variërend van €10.000 tot boven de €100.000. Dit is afhankelijk van het aantal zitplekken, de gereden kilometers en het bouwjaar van de touringcar. De autobussen verschillen ook op andere eigenschappen van elkaar. Handgeschakeld of automatisch, het aantal pk’s, de emissieklasse, bandenmaat, bekleding of met luxere opties als airconditioning en cruise control.

De meeste aangeboden tweedehands touringcars zijn van Mercedes-Benz, Volvo, Setra, VDL en MAN. Sorteren op land kan ook. Zo vindt u bijvoorbeeld makkelijk het aanbod uit Nederland, Duitsland, Zweden, Estland en Hongarije.

Andere soorten bussen kopen

Op Mascus worden nog meer tweedehands bussen aangeboden. Zo vindt u tweedehands schoolbussen (denk bijvoorbeeld aan de iconische Amerikaanse schoolbussen), minibussen, intercitybussen, stadsbussen, dubbeldekker bussen en gelede bussen. De categorie overige bussen biedt veel mogelijkheden. Een bus met rolstoellift, motoronderdelen, camperbussen of een oude SETRA-bus uit 1963 zou u daar kunnen vinden.

Alles voor transport op Mascus

De tweedehands touringcars vallen in de transportcategorie op Mascus. Hier worden nog veel meer tweedehands transportwagens aangeboden. Denk hierbij aan bakwagens, bedrijfswagens & lichte vrachtwagens, trekkers, opleggers, aanhangers, auto’s en gemeente voertuigen. Mascus biedt duizenden advertenties binnen de categorie bus/touringcar.

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

Download de app via Google Play

Download de app in de App Store

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.