Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 281

  Gebruikte Ford tractoren te koop

  De blauwgekleurde tractoren van Ford zijn sinds de 20e eeuw niet meer weg te denken in de landbouw. Ook vandaag de dag staat het Amerikaanse merk van Henry Ford nog steeds synoniem voor kwaliteit. Bent u op zoek naar een tweedehands Ford tractor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment te koop aangeboden Ford tractoren. Of heeft u al een specifiek model in gedachte, zoals de Ford 5000, de Ford 6610 of de Ford 6640?

  Bekende tractoren van Ford

  Ford heeft veel tractormodellen gelanceerd, waaronder de 5000-serie. Zowel professionals als liefhebbers waarderen de 4-cilinder dieselmotor en de rijeigenschappen van dit middelgrote model, dat tussen 50 en 75 pk levert.

  Andere series van Ford zijn onder meer de 10-serie, met modellen zoals de 5610, 6610, 6710, 7610 of 7710 en de 40-serie (bijvoorbeeld de 6640), waarbij elk model een herziene versie is van het kernassortiment, nu met zuinigere motor en vernieuwde transmissie.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van een tweedehands Ford tractor?

  Om zeker te zijn van een goede aankoop, kun je jezelf vooraf een paar vragen stellen. We zetten ze voor je op een rij in dit blog: Stel jezelf deze 10 vragen wanneer je een tweedehands tractor wilt kopen.

  Hoe kan ik een tweedehands Ford tractor kopen of verkopen?

  De Ford tractor gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Tweedehands graafmachines en andere bouwmachines van Ford

  Naast graafmachines, vindt u op Mascus ook andere landbouwmachines en -onderdelen van Ford. Denk aan accessoires, spuitmachines, laad- en graafmachines en oogstmachines.

  Aanbod Ford tractoren

  Door de diverse filtermogelijkheden, kunt u het aanbod filteren op specificaties als prijs, gebruiksuren, bouwjaar en land. Vind makkelijk het aanbod uit landen als Nederland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij. Andere bekende tractormerken zijn John Deere, New Holland en Massey Ferguson.

  De geschiedenis van Ford tractoren

  Henry Ford richtte in 1903 de Ford Motor Company op. Voortbouwend op het succes van de Ford T, breidde hij zijn bedrijf uit met de productie van vrachtwagens en tractoren. Henry Ford was één van de ondernemers die de overgang van traditionele landbouw naar gemechaniseerde landbouw mogelijk maakte. Ford kent een fascinerende geschiedenis. Hier hebben wij een blog over geschreven, waarin we verder ingaan op verschillende samenwerkingen, overnames en fusies en de populaire tractormodellen van Ford.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.

  Tweedehands Ford tractoren te koop