Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 8.082

  Tweedehands assen voor bouwmachines

  Bent u op zoek naar gebruikte assen voor een graafmachine, lader, hoogwerker of andere bouwmachine? Dan vindt u in deze categorie waar u naar op zoek bent. Bijna alle mechanische bouwapparaten hebben ze: assen. De meeste transportvoertuigen hebben één as per wiel, omdat alle wielen in bochten onafhankelijk van elkaar moeten kunnen draaien. Een as, of ook wel spil genoemd, is een langwerpig voorwerp, dat roteert in een lager. Op Mascus vindt u tweedehands te koop aangeboden assen van merken als Meritor, Mack en International.

  Hoe kan ik tweedehands assen kopen of verkopen?

  Mascus Nederland is dé website voor zwaar gebruikt materieel, waar ook veel bouwonderdelen en gebruikte assen op aangeboden worden. De as gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Aanbod gebruikte assen

  Het aanbod tweedehands assen is zeer divers en varieert in bouwjaar van een paar jaar oud tot uit de jaren 80. In de paar duizend advertenties vindt u zowel voor- als achterassen die geschikt zijn voor verschillende bouwmachines.

  De te koop aangeboden assen verschillen ook in specificaties als prijs, land en merk. Dankzij de diverse filtermogelijkheden, vindt u gemakkelijk waar u naar op zoek bent. Neem bijvoorbeeld het aanbod uit Nederland, de Verenigde Staten of Roemenië.

  Tweedehands bouwonderdelen

  Op zoek naar andere gebruikte onderdelen voor machines? Dan vindt u op Mascus bijvoorbeeld ook hydraulics, motoren en rupsbanden, kettingen en onderstel.

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.