Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 12.069

  Tweedehands en gereviseerde motoren voor bouwmachines

  Bouwmachines kunnen niet zonder een goede motor. Soms moet deze vervangen worden. Bent u op zoek naar een gebruikte of gereviseerde motor voor een bouwmachine? Op Mascus Nederland worden duizenden tweedehands motoren te koop aangeboden, van bekende merken als Cummins, Deutz en Caterpillar. Denk aan de motormodellen: Cummins 6CTA8.3, Deutz BF4M1013 of de Caterpillar 311.

  Hoe kan ik een tweedehands bouwmachinemotor kopen of verkopen?

  De motor gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Waar moet ik op letten bij het kopen van een gebruikte motor?

  Check het oliepeil, want een te laag oliepeil duidt vaak op slecht onderhoud. Controleer de motor op mogelijke lekkage, afwijkende geluiden en beschadigingen

  Tweedehands gebruikte motoren

  Een tweedehands motor kunt u onder meer gebruiken voor graafmachines, hoogwerkers en laders. Het aanbod is divers en verschilt in type, functie, gebruiksuren, prijs, land en merk. Om hier makkelijk in te filteren, is er naast de advertenties een menu te vinden met verschillende opties. De aangeboden motoren komen onder meer uit Nederland, Roemenië en China.

  Tweedehands bouwonderdelen

  Op zoek naar andere gebruikte onderdelen voor machines? Dan vindt u op Mascus bijvoorbeeld ook hydraulics, rupsbanden, kettingen en onderstel en transmissie. In de categorie bouwmachines vindt u ook nog eens ruim 200.000 advertenties, verspreid over diverse categorieën.

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.