Aantal advertenties: 226

Tweedehands shredders te koop

Bent u op zoek naar tweedehands industriële shredders voor afvalverwerking, recycling of andere doeleinden? Shredders worden ook wel versnipperingsinstallaties, hakselaars en versnipperaars genoemd en zijn er in verschillende soorten en maten. Denk aan hakselaars met een enkele as of met twee assen, pre-shredders en industriële papiervernietigers. Op Mascus vindt u een ruime keuze aan te koop aangeboden shredders van merken als Doppstadt, Terex en Komptech. U kunt ook specifieke shreddermodellen vinden, zoals de Doppstadt DW3060, Terex 820 of Komptech Crambo.

Hoe kan ik gebruikte shredder kopen of verkopen?

De industriële shredder gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een tweedehands shredder?

Bekijk de onderhoudsgeschiedenis en controleer de certificaten en de staat van de hakselaaronderdelen. Check ook of de shredderruimte, motorvermogen, maximale werkbreedte, maximale werkhoogte en doorvoercapaciteit geschikt is voor het type afval dat u wilt versnipperen of hakselen.

Tweedehands afvalverwerking

Bent u op zoek naar andere soorten machines voor afvalverwerking, recycling, groevemachines en -installaties? Op Mascus vindt u bijvoorbeeld ook vergruizers, mobiele crushers en zeefinstallaties.

Aanbod tweedehands shredders

Neem een kijkje tussen de te koop aangeboden shredders. Deze machines zijn geschikt voor verschillende soorten afval, zoals groenafval, schorsafval, houtafval, plasticafval en meer. Het aanbod verschilt onder meer ook in motortype, gewicht, pompvermogen, prijs, bouwjaar, gebruiksuren, merk en land. Sorteren op productkenmerken gaat gemakkelijk in het filtermenu naast de advertenties. Vind bijvoorbeeld te koop aangeboden shredders in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

Download de app via Google Play

Download de app in de App Store

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw en laden en lossen transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.