Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 10.107

  Gebruikte transmissie voor bouwmachines te koop

  Heeft u transmissie, aandrijving of rijmotoren nodig voor uw bouwwerktuig? Op Mascus worden duizenden tweedehands transmissie-onderdelen te koop aangeboden, in allerlei soorten en maten. Zo vindt u hier rijmotoren en aandrijvingen voor onder andere rupskranen, rupsvoertuigen, graafmachines, laders en hoogwerkers. De te koop aangeboden transmissie voor bouwmachines zijn onder meer van de bekende merken Carraro, Caterpillar, en Fuller. Denk aan de transmissiemodellen: Carraro 26.18, Caterpillar 769 of de Fuller FRO11210BIC.

  Hoe kan ik tweedehands transmissie kopen of verkopen?

  De transmissie, aandrijving of rijmotoren gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Waar moet je op letten bij het kopen van gebruikte transmissie?

  Controleer de transmissiemachines op beschadigingen en slijtage. Pijl de olie bij motoren en test of de aandrijving goed loopt.

  Aanbod tweedehands transmissie

  Transmissie is nodig voor het overbrengen van kracht en beweging in (bouw)machines. In deze categorie zijn veel verschillende soorten transmissie, aandrijvingen en rijmotoren te vinden. Zoekt u een redelijk nieuw model of juist een transmissie die al wat ouder is? In het filtermenu naast de advertenties gaat het sorteren op prijs, jaar, merk, continent en land gemakkelijk en snel. Vind bijvoorbeeld het aanbod van verkopers uit onder meer Nederland, Griekenland en Frankrijk.

  Andere bouwonderdelen

  Naast transmissie, zijn hydraulics, motoren en rupsbanden, kettingen en onderstel veelgevraagde bouwonderdelen op Mascus. In de categorie bouwmachines vindt u ook nog eens ruim 200.000 advertenties, verspreid over diverse categorieën.

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.