Aantal advertenties: 210

Tweedehands aanhangerhoogwerkers te koop

Bent u op zoek naar een hoogwerker die u makkelijk kunt vervoeren? Dan zit u met een aanhangerhoogwerker goed. Een aanhangerhoogwerker kunt u makkelijk achter uw auto of bedrijfsbus koppelen. Op Mascus vindt u tweedehands te koop aangeboden aanhangerhoogwerkers van hoge kwaliteit. Vind in ons ruime assortiment (elektrische) aanhangerhoogwerkers types met knikarmen of telescooparmen, met verschillende werkhoogtes van 12 tot 30 meter.


Mascus is de marktplaats voor het kopen en verkopen van tweedehands zwaar materiaal. Hier vindt u aanhangerhoogwerkers van de bekende merken Niftylift, Dino en Omme. Op zoek naar een specifiek type? Denk dan bijvoorbeeld aan de Niftylift 120, Dino 150 of de Omme 1550.

Waar moet je op letten bij het kopen van een gebruikte hoogwerker?

Wanneer u een tweedehands aanhangerhoogwerker wilt kopen, is het verstandig om het onderhoudsboekje door te nemen. Controleer of de hoogwerker goed is onderhouden, gekeurd en of deze aan de veiligheidswetgeving voldoet. Kijk ook of het bouwjaar, type en aantal draaiuren overeenkomen met de advertentie.

Tweedehands hoogwerkers en bouwliften

Hoogwerkers worden veel gebruikt door de brandweer en in de bouwindustrie en worden ook wel bouwliften genoemd. Hoogwerkers zijn er in diverse soorten en maten. Op Mascus vindt u bijvoorbeeld ook:


  • Schaarhoogwerkers: maken het mogelijk om mensen op een platform op hoogte te brengen. Het onderstel kan voorzien zijn van rupsen of wielen.
  • Knikarmhoogwerkers: zijn flexibel en kunnen veelzijdig ingezet worden, bijvoorbeeld binnenshuis of voor werkzaamheden met obstakels. De reikwijdte wordt gecombineerd met een bepaalde knikhoogte.
  • Telescoophoogwerkers: zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze hoogwerker een lange uitschuifbare arm. Deze hoogwerker is daarom special geschikt om hoge en lastige plekken te bereiken.

Hoe kan ik een tweedehands aanhangerhoogwerker kopen of verkopen?

Een gebruikte aanhangerhoogwerker gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

Wilt u een advertentie plaatsen? Dit kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina

Aanbod gebruikte aanhangerhoogwerkers

De tweedehands aangeboden aanhangerhoogwerkers verschillen op allerlei aspecten van elkaar. In de duizenden advertenties vindt u hoogwerkers met weinig gebruiksuren tot hoogwerkers met een groot vermogen. Ook verschillen de hoogwerkers van bouwjaar, prijs en merk van elkaar. De meesten worden aangeboden in Nederland, Duitsland en Zweden.

Tweedehands bouwmaterieel kopen op Mascus

De bouwcategorie biedt veel mogelijkheden met duizenden advertenties in verschillende categorieën. Denk aan tweedehands graafmachines, laders, afval/recycling- en steengroevematerieel en verdichtingsmachines. Voor elke bouwklus is er de juiste tweedehands bouwmachine te vinden op Mascus.

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

Download de app via Google Play

Download de app in de App Store

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.

Tweedehands aanhangerhoogwerkers te koop