Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 1.606

  Tweedehands vlakke laadvloer met kraan

  Bakwagens met vlakke laadvloer en kraan

  Op Mascus vindt u veel soorten bakwagens. Eén aparte categorie daarvan zijn wagens met een platte laadvloer die ook uitgerust zijn met een kraan. De kranen onderscheiden zich in lengte en het aantal keer dat ze bijvoorbeeld hydraulisch uitschuifbaar zijn. Zoekt u al tijden naar een goede bakwagen met platte laadvloer én kraan? Bekijk dan het tweedehands aanbod op Mascus.nl.

  Vlakke laadvloer en kraan

  Binnen deze categorie is Nederland koploper in het aanbod. Erg handig als u in contact wilt komen met de verkopers en meer wilt weten over de platte laadvloeren en kranen. Daarnaast valt op dit in het aanbod nog veel wagens worden aangeboden die nog geen 10 jaar oud zijn. Veel van de wagens met platte laadvloer en kraan zijn nog in topconditie en klaar voor een tweede leven. Via Mascus komt u met één druk op de knop al in contact met de Nederlandse en andere internationale aanbieders van de bakwagens.

  Tweedehands transportmachines en -wagens

  Binnen de transportsector is er nog veel meer te vinden op onze marktplaats voor zwaar materieel. Zo zijn er ook vlakke laadvloeren met een lier, bakwagens met een gesloten opbouw en vlakke laadvloeren met een aanhanger. Het is dus maar net waar u naar op zoek bent voor uw onderneming. Uiteraard zijn er ook transportwagens met een platte laadvloer zonder extra opbouw of uitbreidingen. Naast de gebruikte bakwagens is er in de transportcategorie veel ander zwaar materieel te vinden. Zo worden op Mascus ook tweedehands trekkers, aanhangers, opleggers, containers, terreinwagens en andere bedrijfswagens aangeboden.

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk. De gebruikte wagens met platte laadvloer en kraan zijn maar een klein deel van het grote aanbod.

  Contact met Mascus.nl

  Laat hier uw e-mailadres achter als u een melding wilt krijgen wanneer nieuwe advertenties worden geplaatst. Niet alleen voor transportwagens zoals wagens met vlakke laadvloeren en kraan, maar ook voor ander aanbod kunt u meldingen instellen. Ook is het mogelijk om direct met Mascus contact op te nemen, bijvoorbeeld als u meer wilt weten over de advertenties of interesse heeft om zelf gebruikt zwaar materieel aan te bieden.

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Hier kunt u een complete lijst vinden van alle tweedehands vlakke laadvloer met kraan te koop op Mascus NL. Bent u geïnteresseerd in 1 van de bovenstaande gebruikte vlakke laadvloer met kraan te koop op Mascus? Dan kunt u deze toevoegen aan uw favorieten en vergeli