Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 633

  Tweedehands tankwagen te koop

  Bent u op zoek naar een tweedehands tankwagen (fueltruck) voor het vervoeren van diesel, benzine, andere vloeistoffen of gas? Op Mascus Nederland vindt u voor alle soorten stortgoederen de geschikte tweedehands tankwagen. Tankwagens zijn er in allerlei soorten en maten. De meesten bestaan uit een vrachtwagen met oplegger. Maar er zijn ook trekkers met tankcontainers.

  Benieuwd of de ideale vrachtwagen met tankopbouw voor uw bedrijf er tussen staat? Bekijk de advertenties en specificaties en neem contact op met de aanbieder als u interesse heeft. Of bekijk de tankwagens van de bekende merken Renault, Mercedes-Benz en MAN. Bekende modellen: Renault Premium, Mercedes-Benz Actros en MAN TGS18.

  Hoe kan ik een tweedehands vrachtwagen of trekker met tankopbouw kopen of verkopen?

  De gebruikte tankwagen gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Waar moet ik op letten bij het kopen van een gebruikte tankwagen?

  Wanneer u een gebruikte tankwagen wilt kopen voor transportwerkzaamheden, is het belangrijk om de onderhoudshistorie te bekijken. Check de motor, het interieur, de banden, de garantie, het laadvermogen en het bouwjaar. Controleer of het tankvoertuig geschikt is voor hetgeen dat u wilt vervoeren. Zo zijn er verschillende typen tankwagens: watertankwagens (voor watertransport, voor schoonmaakwerkzaamheden en als brandweerauto), gastankwagens (met een druktank), brandstoftankwagens voor bitumen, benzine en/of diesel (uitgerust met bodembelading en een dampafzuiger) en tankwagens voor levensmiddelen (zoals bier, melk of chocolade).

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Aanbod gebruikte tankwagens

  De te koop aangeboden fueltrucks verschillen van elkaar qua functie, merk, prijs en meer. In het uitgebreide filtermenu naast de advertenties kunt u uw selectie specificeren. Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de aangeboden tankwagen, vindt u daarom nog veel informatie in de advertentie zelf. Denk bijvoorbeeld aan informatie over het vermogen, asconfiguratie, type vering, de transmissie, de inhoud van de laadruimte, eventuele verschillende compartimenten, materiaal, opbouwopties, bandenprofiel en extra toebehoren.

  De te koop aangeboden tankwagens komen onder andere uit Nederland, de Verenigde Staten en Duitsland.

  Andere bakwagens

  Op zoek naar een andere bakwagen? Op Mascus vindt u binnen de transportcategorie onder meer ook kippers, bakwagens met gesloten opbouw en vrachtwagens met containersysteem.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.

  Tankwagen