Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 661

  Tweedehands kipperaanhangers voor de landbouw

  Het zijn voor boeren geen gemakkelijke jaren. In 2019 wachtte de boeren een tegenslag door het stikstofprobleem. En ook buitenlandse concurrentie en de daar lage prijzen zorgen iedere dag voor nieuwe uitdagingen. Voor landbouwers is het daarom een uitdaging om zo efficiënt mogelijk te werken. Door werk te automatiseren en gebruik te maken van onmisbare machines zoals bijvoorbeeld kiepers en landbouwaanhangers. Ze zijn al gebruikt, maar ook voor uw landbouwbedrijf kunnen ze de oplossing bieden. Bekijk het aanbod kiepers op Mascus.


  Landbouw kipperaanhangers te koop

  Geen kipperaanhanger is hetzelfde op Mascus. Er zijn diverse merken, groottes en daarmee verschillende maximale gewichten die ze kunnen dragen. Het grootste aanbod landbouw kipperaanhangers is afkomstig uit de landen Duitsland, Zweden en Finland, maar ook in Nederland zijn er aardig wat aanhangers te vinden. Bij iedere advertentie wordt in de details extra informatie gegeven. Bijvoorbeeld over de extra opties zoals opzetschotten, hydraulische achterkleppen en steunpoten. Sommige kiepers zijn ook te gebruiken als zuigwagen, dit staat bij de advertentie vermeld.

  Andere tweedehands kippers en aanhangers

  Behalve kipperaanhangers voor de landbouw is er nog veel meer kippermateriaal te vinden op Mascus. Op het gebied van landbouwaanhangers zijn er ook tweedehands graantransportwagens, balenwagens, universele aanhangers en voedermachines. Ook zijn er kippers in de categorie transport.

  Landbouwmachines en materieel op Mascus

  Mascus biedt naast kipperaanhangers nog veel meer voor de landbouw. Voor veel specifieke soorten landbouwbedrijven zijn er advertenties. Denk bijvoorbeeld aan tweedehands zelfrijdende veldhakselaars, zaai- en plantmachines, oogstmachines, spuitmachines, bemestingsmachines en irrigatiesystemen. Enkele opvallende advertenties zijn er bijvoorbeeld gericht op de wijnbouw en olijfoogsten, ook hiervoor slaagt u bij Mascus.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van je verwijderd op je smartphone.


  Download de app via Google Play
  Download de app in de App Store

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina
  Hier staat een totale overzicht van te koop staande gebruikte kipperaanhangers. U kunt machines bijvoorbeeld toevoegen aan uw favorieten of direct contact opnemen met de verkopers van de machines door te klikken op de tweedehands kipperaanhangers.