Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 403

  Tweedehands Yale heftrucks te koop

  Zoek in alle advertenties van tweedehands Yale heftrucks die te koop staan wereldwijd. De nieuwste advertenties staan bovenaan. Om te sorteren van deze Yale heftrucks kun je op de sorteer knop klikken voor merk, jaar, prijs, gebruikersuren en land.
  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Yale Vorkheftrucks - de beste in de branche

  Yale vorkheftrucks zijn al meer dan 150 jaar de meest gebruikte en wereldwijd bekende vorkheftrucks. In 1844 tekende Linus Yale jr. het eerste diagram van een uitvinding die bekend werd als de moderne vorkheftruck. Het idee is natuurlijk verfijnd geworden en verder ontwikkeld sinds het begin en het merk Yale is een van de meest herkenbare namen in de industrie gebleken.

  De eerste zijn betekent niet noodzakelijk dat je de beste bent, maar de Yale vorkheftrucks zijn al die tijd in staat gebleken niet alleen de weg te effenen maar ook te leiden. Ze blijven innovatieve en effectieve producten ontwikkelen. Ieder ontwikkeld product heeft een specifiek doel en specifieke rol. Daarbovenop vervullen ze de wensen van gespecialiseerde bedrijven. Of je nou op zoek bent naar een door elektriciteit, gas, of diesel aangedreven vorkheftruck: Yale heeft het voor je.

  Waarom Yale een uitstekende aankoop is

  De combinatie van kwaliteit, stevige constructie, betrouwbaarheid en kostprijs maakt van hen de perfecte keuze, ongeacht je hefbehoeftes. Er zijn verschillende Yale vorkheftruck modellen en voor elk gewenst project vind je een Yale vorkheftruck. Van kleine elektrische trucks tot modellen met pneumatische banden die tot 18 ton kunnen heffen. Yale maakt producten die geschikt zijn voor allerlei opties en wensen. Een van de bekendste Yale vorkheftrucks is de ERP16VT

  Design en vorm komen in verschillende maten; van normale grootte tot extra fijne modellen die op de allerkleinste plekjes kunnen werken. Je kunt ook kiezen tussen rijdende vorkheftrucks of eenvoudige, gemotoriseerde handheftrucks. Ongeacht de vorm van je magazijn, een Yale vorkheftruck komt er prima in en helpt je inventaris te organiseren. Je wilt geen tijd verliezen met een ander bedrijf dat noch de ervaring noch de productkennis heeft zoals Yale dat wel heeft. Wanneer je op zoek bent naar een vorkheftruck bedrijf dat alles heeft, kies dan voor Yale.