Aantal advertenties: 32

Tweedehands bovenloopkranen en portaalkranen

Bent u op zoek naar een tweedehands bovenloopkraan of portaalkraan voor het laden en lossen van haven-en containermateriaal? Op Mascus vindt u een ruim aanbod te koop aangeboden kranen. Neem een kijkje tussen de advertenties met gebruikte kranen van bekende merken zoals Abus, Demag en Mi-Jack.

Hoe kan ik een tweedehands bovenloopkraan of portaalkraan kopen of verkopen?

De kraan gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een gebruikte kraan voor laden en lossen?

Het belangrijkste is het onderhoud en de keuring. Wanneer de kraan goed is onderhouden, gaat een tweedehands model nog jaren mee. Vraag waar de kraan in het verleden voor is gebruikt. Controleer of het type kraan geschikt is voor uw werkzaamheden. Denk daarbij aan de maximale hijscapaciteit en -hoogte.

Aanbod gebruikte bovenloopkranen en portaalkranen

De te koop aangeboden bovenloop- en portaalkranen verschillen van elkaar qua hijskracht, reikwijdtes, liggers, bediening, classificatie en meer. Al deze specificaties vindt u terug in de advertenties. In het uitgebreide filtermenu naast de advertenties kunt u uw selectie specificeren op land, merk, prijs, max. hefcapaciteit in kg en max. hefhoogte in mm. Vind bijvoorbeeld snel het aanbod uit Nederland, Italië en Frankrijk.

Tweedehands vorkheftrucks

Op zoek naar een ander type haven en container materiaal? Denk hierbij aan terminaltrekkers, containerheftrucks, havenkranen en reachstackers. Of neem een kijkje in de categorie Laden en lossen.

Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

Download de app via Google Play

Download de app in de App Store

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.