Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 1.428

  Tweedehands grondbewerkingsmachines te koop

  In de bouw is het belangrijk om ondergrond vlak te walsen, stampen en/of trillen. Voor diverse soorten grondbewerking, vindt u op Mascus Nederland de geschikte én betrouwbare tweedehands verdichtingsmachine. De te koop aangeboden walsen, trilmachines en stampers zijn onder meer van Bomag, Caterpillar en Hamm. Op zoek naar een specifiek model? Denk bijvoorbeeld aan de Bomag BW213-serie, Caterpillar CS56 Trilrolwalsen of Hamm’s HD10 Duowalsen.

  Hoe kan ik een tweedehands verdichtingsmachine kopen of verkopen?

  De walsen of trilapparatuur gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte bouwmachines voor (grond)verdichting

  Maak eerst de keuze welke machine het beste past bij uw werkzaamheden. Kies onder meer uit duowalsen, trilrolwalsen, grondverdichtingsmachines, trilmachines en bandenwalsen. Alle soorten verdichtingsmachines vindt u in het filtermenu links op deze pagina. Wanneer u weet wat u precies nodig heeft, is het belangrijk om bij de aanschaf te letten op de kwaliteit van de machine. Check of deze goed onderhouden is en of de beoogde levensduur van de machine overeenkomt met uw wens.

  Ruim aanbod verdichtingsmachines

  De te koop aangeboden verdichtingsmachines om paden of wegen mee aan te trillen, worden onder meer aangeboden in Nederland, de Verenigde Staten en Duitsland. Ze verschillen van elkaar qua functie, motorvermogen, hydraulics, gewicht en toebehoren. Alle specificaties vindt u terug per advertentie. In het uitgebreide filtermenu naast de advertenties kunt u specifiek zoeken op bijvoorbeeld merk, prijs, bouwjaar en gebruiksuren.

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.