Aantal advertenties: 1

Caterpillar minigraafmachines < 7t te huur

Maak aan de linkerkant op de verhuurpagina van Mascus een selectie om gericht te zoeken naar een bepaalde machine die beschikbaar is in bepaalde een rubriek of beschikbaar is in verschillende provincies om te huren.
Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina
 • Caterpillar 301.7 D, 2019, Minigraafmachines < 7t

  Caterpillar 301.7 D hydraulische minigraafmachineOverige informatie: De Cat 301.7D hydraulische minigraafmachine is een krachtige, veelzijdige machine die vanwege de compactheid met gemak werkt in kleine ruimt

  Minigraafmachines < 7t
  2019
  Nederland

  125EUR / DAG500EUR / WEEK

Caterpillar minigraafmachines

Caterpillar Inc., ook bekend als “CAT”, is een van de grootste producenten van machinerie en benodigdheden voor de bouw. Het bedrijf werd in de VS in 1925 opgericht en is nu wereldwijd aanwezig. Caterpillar minigraafmachines zijn gegeerd op de markt omdat ze betrouwbaar en effectief zijn. Het merk staat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Top Caterpillar minigraafmachines te koop

Caterpillar minigraafmachines wegen tussen de twee en de zes ton. Hoe kleiner de graafmachine, hoe wendbaarder, maar anderzijds biedt het dan minder kracht. Caterpillar minigraafmachines zijn ideaal voor het graven van putten voor kabels en pijpen, zwembaden, sloten en landschapsbouw in het algemeen. Zoals de producent claimt, zijn de gravers gemakkelijk te besturen, met een kalme en ruime cabine. Belangrijk hier is ook dat het gemakkelijk is om snel van aansluiting of toevoeging te veranderen van zodra daar behoefte toe is.

Kortom, als je op zoek bent naar een minigraafmachine dien je een Caterpillar te overwegen gezien ze betrouwbaar en duurzaam zijn, en een hoge gebruiksstandaard bieden. Tweedehands of nieuw, het is gemakkelijk om een interessante machine in je regio te vinden. Online vind je vele aanbiedingen terug op Mascus.nl

De populairste modellen zijn de:
Caterpillar 302.5, Caterpillar 301.5, Caterpillar 301.6C, Caterpillar 303CR