Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 571

  Tweedehands tankoplegger te koop

  Bent u op zoek naar een tweedehands tankoplegger? Op Mascus Nederland vindt u voor elke vracht de geschikte tweedehands tankoplegger. Een tankoplegger (of transporttank) wordt vaak maar voor een beperkt aantal middelen gebruikt. De één is geschikt voor transport van CO2, de ander voor chemisch transport, gas of levensmiddelen.

  Daarnaast hebben de gebruikte opleggers verschillende groottes. Benieuwd of de ideale tankoplegger voor uw bedrijf er tussen staat? Bekijk de advertenties en specificaties en neem contact op met de aanbieder als u interesse heeft. Of bekijk de tankopleggers van bekende merken als Spitzer, Polar en Feldbinder.

  Hoe kan ik een tweedehands tankoplegger kopen of verkopen?

  De gebruikte transporttank gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Waar moet ik op letten bij het kopen van een gebruikte transporttank?

  Wanneer u een gebruikt tankoplegger wilt kopen voor transportwerkzaamheden, is het belangrijk om de onderhoudshistorie te bekijken en te controleren of de tankoplegger geschikt is voor hetgeen dat u wilt vervoeren. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale brandstof tankopleggers, mestopleggers en silo-opleggers.

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Aanbod gebruikte tankopleggers

  De te koop aangeboden transporttanks verschillen van elkaar qua functie, merk, prijs en meer. Worden in de tank levensmiddelen zoals melk, bier of chocolade vervoerd, dan kunt u daar logischerwijs niet zomaar ook bitumen in transporteren. In het aanbod van Mascus vindt u daarom veel verschillende soorten tweedehands tankopleggers.

  Alle specificaties vindt u terug per advertentie. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven van de aangeboden tankopleggers, vindt u daarom nog veel informatie in de advertentie zelf. Denk bijvoorbeeld aan informatie over het maximum gewicht, achterassen, bladveringen, het ledig gewicht, de inhoud van de laadruimte, eventuele verschillende compartimenten, materiaal, opbouwopties, bandenprofiel en extra toebehoren.

  In het uitgebreide filtermenu naast de advertenties kunt u uw selectie specificeren op bijvoorbeeld merk, prijs en de meest recent geplaatste advertenties (afgelopen 24 uur). De te koop aangeboden tankopleggers komen onder andere uit Nederland, de Verenigde Staten en Duitsland.

  Andere opleggers

  Op zoek naar een andere oplegger? Op Mascus vindt u binnen de transportcategorie onder meer ook kippers, diepladers en koel-vries opleggers.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.