Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd advertentie plaatsen
  Aantal advertenties: 655

  Tweedehands diepladers

  Bent u veelal bezig met bijzonder transport? Vervoert u bijvoorbeeld machines of items voor wegenbouw die niet in een standaard container, aanhanger of oplegger passen? Dan zoekt u waarschijnlijk een dieplader. Bij Mascus hebben we een groot aanbod tweedehands diepladers van bekende topmerken als Möslein, Humbaur en Goldhofer.

  Over tweedehands diepladers

  Een dieplader onderscheidt zich van een gewone oplegger of aanhanger. Dit omdat de laadruimte van de dieplader zich als het ware tussen voorste en achterste assen bevindt. Hierdoor kunnen hoge landingen gemakkelijker worden vervoerd. Omdat een dieplader lager ligt op het wegdek, is het als transporteur altijd goed om na te gaan of er spoorwegovergangen over verkeersdrempels op de route staan. Vanwege het vaak zware gewicht en de lage ligging op de weg, kan het voorkomen dat een dieplader vast komt te zitten. Daarnaast bieden de meeste diepladers geen overdekking aan. Er zijn tegenwoordig ook steeds meer semi-diepladers.

  Andere transportaanhangers en tweedehands opleggers

  De tweedehands diepladers zijn niet de enige soort aanhangers en opleggers die worden aangeboden op Mascus. In de categorie aanhangers hebben we bijvoorbeeld ook advertenties van tweedehands wissellaadbakken, kipperaanhangers, tankwagens, autotransporters of oprijwagens, dolly’s en trailers met een gesloten opbouw. Voor opleggers is het aanbod minstens zo uitgebreid met onder andere gesloten opleggers, tweedehands houtopleggers, tankopleggers, schuifvloeropleggers en kippers.

  Over het aanbod tweedehands diepladers

  Het overgrote deel van het aanbod is afkomstig uit Europa, zo rond de 90%. Hierbij is Duitsland de absolute lijstaanvoerder als we het onderverdelen in landen. Verder zijn er veel diepladers die worden aangeboden in Zweden, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. U vindt op Mascus diepladers vanaf de jaren 70 tot en met 2019. De ene dieplader heeft daardoor meer kilometers gereden dan de andere dieplader.

  Prijzen tweedehands diepladers

  Kijk goed naar het type dieplader en merk dat past bij uw transportdiensten om de ideale gebruikte dieplader te vinden. Benieuwd naar de prijs van de tweedehands diepladers? Deze staan bij de advertentie vermeld of is op aanvraag beschikbaar bij de verkoper.

  Download de Mascus-app

  Sinds 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone. U kunt de app gemakkelijk downloaden voor het geschikte device via een van de onderstaande buttons.


  • Download de app via Google Play
  • Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. Van tweedehands diepladers en andere aanhangers tot vrachtwagens, bedrijfswagens en containers. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.

  Lees meer Sluiten
  Advertenties/pagina

  Hier kunt u een complete lijst vinden van alle tweedehands dieplader te koop op Mascus NL. Bent u geïnteresseerd in 1 van de bovenstaande gebruikte dieplader te koop op Mascus? Dan kunt u deze toevoegen aan uw favorieten en vergeli