Wim Overbeek Landbouwshovels BV

Klavermaten 73
7472 DD GOOR
(Provincie: Overijssel)
Nederland
Toon telefoonnummer
Toon faxnummer
wwwGa naar website

Nieuwste advertenties van Wim Overbeek Landbouwshovels BV

Geboden services door Wim Overbeek Landbouwshovels BV

 • Tweedehands materieel
 • Nieuw materieel
 • Reparatie
 • Onderdelen
 • Accessoires
 • Transport
 • Financiering

Vertegenwoordigde merken

 • Terex

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsprofiel
Handelsonderneming Wim Overbeek Landbouwshovels bv richt zich op de In- en verkoop van bouwmachines met name shovels en verreikers.

Ruim 15 jaar geleden is oprichter Wim Overbeek begonnen met de verkoop van shovels. Gestart met slechts enkele machines maar door de groei van het bedrijf is hier door de jaren heen het bedrijf uitgebreid tot een voorraad van ruim 100 machines en ca. 8 man personeel.

Doordat onze doelgroep 'eindgebruikers' zijn, staat Service, Reparatie en Onderhoud hoog aangeschreven. Hiervoor hebben wij zeer ervaren service-, diesel-, en hydrauliekmonteurs. Voor de constructiewerkzaamheden zoals; aanbouwdelen monteren, plaatwerk en aanlasdelen hebben wij ervaren en gekwalificeerde lassers.

Demontage is ook een belangrijke tak van ons bedrijf, doordat wij in de loop der jaren diverse machines gedemonteerd hebben beschikken wij over een grote voorraad gebruikte onderdelen van shovels en verreikers.

Sinds medio 2006 hebben wij het dealerschap van de TEREX - Compact Laders, dit is een stap die wij hebben genomen doordat bij ons de vraag groeide naar het leveren van nieuwe shovels. Hiervoor worden wij ook volledig ondersteund op gebied van technische informatie, service en onderdelenvoorziening.

Kortom Wim Overbeek Landbouwshovels bv biedt u alles wat u kunt vinden op het gebied van Shovels. Wim Overbeek landbouwshovels bv is reeds jarenlang een gerespecteerd en gerenommeerd bedrijf en dat heeft geresulteerd in een vertrouwd adres voor de aanschaf en onderhoud van uw machine. Wij hopen U dan ook nog vele jaren van dienst te mogen zijn!

Advertenties van Wim Overbeek Landbouwshovels BV in Mascus

  Vind de route naar Wim Overbeek Landbouwshovels BV

  Klik op de bovenstaande Google logo voor een grotere kaart en routes
  Stuur een bericht aan Wim Overbeek Landbouwshovels BV

  Dit is de bedrijfspagina van Wim Overbeek Landbouwshovels BV gevestigd in Nederland, Overijssel, Goor.

  De onderneming biedt diensten aan zoals tweedehands materieel, nieuw materieel, reparatie, onderdelen, accessoires, transport en financiering.

  Wim Overbeek Landbouwshovels BV vertegenwoordigt de merken: Terex.