Aantal advertenties: 140

Tweedehands Renault Magnum trekkers en bakwagens te koop

Bent u op zoek naar een tweedehands Renault Magnum trekker of bakwagen die u kunt gebruiken in de transportsector? Dan vindt u binnen deze categorie misschien wel wat u nodig heeft. Neem een kijkje tussen de te koop aangeboden Renault Magnum trekkers en bakwagens. Maar ook als u op zoek bent naar onderdelen of overige componenten voor uw Renault Magnum, bent u hier aan het juiste adres.

Hoe kan ik een tweedehands Renault Magnum kopen of verkopen?

De trekker, bakwagen of onderdeel van een Renault Magnum gevonden welke u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

Waar moet je op letten bij het kopen van een gebruikte Renault Magnum trekker of bakwagen?

Controleer de onderhoudsgeschiedenis van de truck. Zo weet u hoe ermee om is gegaan en of er ooit schade is geweest, onderdelen zijn vervangen en of de trekker of bakwagen goed is onderhouden.

Aanbod Renault Magnum transportvoertuigen

Renault Magnum trekkers: uitgerust met aanvullende remsystemen (intarder, retarder en de motorrem) en verschillende cabinetypes die passen bij uw transportwerkzaamheden.
Renault Magnum Bakwagens: de kleinere variant van de vrachtwagen. Hieronder vallen onder meer backwagens chassis met cabine, bakwagens met schuifzeilopbouw en koelwagens. Andere bekende voertuigmodellen van Renault zijn de Kangoo, Premium, Midlum en meer. Op Mascus vindt u ook andere transportvoertuigen van Renault, waaronder bedrijfswagens & lichte vrachtwagens, gemeente voertuigen en auto’s.

Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

Download de app via Google Play

Download de app in de App Store

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw, laden en lossen en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.