Aantal advertenties: 49

Gebruikte Mercedes-Benz vario bakwagens te koop

Een Mercedes Vario kopen? Op Mascus vindt u een ruim assortiment tweedehands Mercedes-Benz Vario bussen, bakwagens, bedrijfswagens, gemeentevoertuigen en onderdelen. De Mercedes-Benz Vario werd geproduceerd tussen 1996 en 2001 in Ludwigsfeld, Duitsland. De Mercedes Vario is de perfecte mix tussen een bestelwagen en een vrachtwagen. Met zijn sterke frame en veelzijdige indeling is de Mercedes Vario tegenwoordig populair als allround DYI-camper voor reizigers. Met meer dan 500 opties en meer dan 60 varianten is er een Vario voor iedereen. Bekende modellen zijn de Mercedes Vario 816, Mercedes Vario 818 en de Mercedes Vario 611.

Waar moet je op letten bij het kopen van een gebruikte Mercedes-Benz Vario?

Controleer de onderhoudsgeschiedenis van de Mercedes-Benz bus of bedrijfswagen. Zo weet je hoe ermee is gereden, of er ooit schade is geweest of onderdelen zijn vervangen. Check het chassis en kijk of er verdere gebreken zijn zoals roest, scheuren of deuken. Houd rekening met het feit dat de Mercedes Vario roestgevoelig is en dat de Vario wellicht langere tijd op bouwplaatsen is gebruikt.

Hoe kan ik een tweedehands Mercedes Vario kopen of verkopen?

De gebruikte Mercedes-Benz Vario gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.


Wilt u een advertentie plaatsen? Dit kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina

Aanbod Mercedes-Benz Vario bakwagens, bussen en meer

De Vario bakwagens, Vario bedrijfswagens, Vario gemeentevoertuigen en Vario bussen die op Mascus te koop aangeboden worden, zijn er in talloze uitvoeringen. Ze verschillen van elkaar qua toepassing, totaalgewicht, laadvermogen, aandrijving, maximale snelheid, motortype, bouwjaar, prijs en meer. Zo ook uit welk land het voertuig wordt aangeboden, bijvoorbeeld Nederland, Letland en Duitsland. Het eerste getal van het Vario-model geeft het maximale gewicht aan. Bij de Vario 816 is het toegestane gewicht dus 8 ton.

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de aangeboden tweedehands Vario, vindt u daarom nog veel informatie in de advertentie zelf. Bent u op zoek naar specifieke onderdelen voor uw Mercedes Vario? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Tweedehands Mercedes-Benz transportvoertuigen

Tussen de advertenties van tweedehands transportvoertuigen van Mercedes-Benz vindt u ook andere soorten bakwagens, bedrijfswagens & lichte vrachtwagens en trekkers van dit Duitse merk, niet te vergeten de bekende modellen Actros, Atego en Sprinter.