Aantal advertenties: 252

golfkar/golfwagen kopen

Bent u op zoek naar een golfkar die u kunt gebruiken voor personenvervoer of goederentransport? Een golfkar wordt niet alleen op de golfbaan gebruikt, maar is ook te vinden op bedrijventerreinen, campings, beurzen, pretparken, evenementen en in ziekenhuizen. Een golfkar is dus ideaal voor het transport van personen, maar kunt u ook gebruiken om materialen over grotere afstanden te vervoeren.

Net als de veelzijdigheid aan functionaliteiten, heeft een golfkar ook vele benamingen: golf buggy, handicart, golfcart, golfwagen, cateringkar en transporter. Populaire merken voor tweedehands golfkarren zijn Club Car, Stihl en Yahama. Veelgevraagde modellen zijn de Club Car Precedent, Stihl 500i en de Yahama G19E.

Waar moet je op letten bij het kopen van een gebruikte golfkar?

Het is belangrijk om te weten in welke staat de accu’s, besturing en remmen zijn. Check ook de acculader en controleer of de accu’s nog goed opgeladen kunnen worden.

Tweedehands sport- en golfapparatuur: maaiers en rollen

Bent u op zoek naar ander tweedehands golf- en sportapparatuur? Op Mascus vindt u ook golfbaanmaaiers, greensmaaiers, greensrollen en meer.

Hoe kan ik een tweedehands golfkar kopen of verkopen?

Een gebruikte golfwagen gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

Wilt u een advertentie plaatsen? Dit kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina

Aanbod gebruikte golfkarretjes

We beschikken over diverse gebruikte en nieuwe golfwagens. Om snel de golfkar te vinden waar u naar op zoek bent, kunt u via het filtermenu aan de linkerkant van de pagina de te koop aangeboden voertuigen gemakkelijk sorteren op bijvoorbeeld merknaam, prijs, bouwjaar, continent, land en meer. Voor personenvervoer zijn er golfkarren voor 4, 6 of 8 personen. Golfkarren die gebruikt worden voor goederentransport (elektrovoertuigen) zijn er met een laadbak of omklapbare achterzitting.

De golfkarren van Club Car zijn milieu- en onderhoudsvriendelijk en inzetbaar voor vele toepassingen. In ons variërende assortiment vindt u bijvoorbeeld ook golfwagens van E-Z-GO, John Deere en Toro.

De tweedehands golfwagens komen onder meer uit Nederland, de Verenigde Staten, Thailand, en België.

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

Download de app via Google Play

Download de app in de App Store

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw en laden en lossen transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.

golfkar/golfwagen kopen