Aantal advertenties: 1

Tweedehands Gianni Ferrari golf- en sportapparatuur te koop

Zoek in alle advertenties van tweedehands Gianni Ferrari terreinbeheermachines die te koop staan wereldwijd. De nieuwste advertenties staan bovenaan. Om te sorteren van deze Gianni Ferrari terreinbeheermachines kun je op de sorteer knop klikken voor merk, jaar, prijs, gebruikersuren en land.
Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina
  • Gianni Ferrari T4, 2003, GreensmaaierGianni Ferrari T4Totaalgewicht GVW: 1450, Brandstofsoort: Diesel, Motor vermogen: 33.9905, Type aandrijving: 4 WD, Maaibreedte: 140, Grasuitwerping: Uitwerping achter, Maai-eenheden: 2, Gebruik: Professioneel maaien, Snijeenheid: Voorkant, Snijmethode: Draaiend, Accessoires: Grasopvangbak

    Greensmaaier
    2003 1800 h
    Roemenië

    7.500 EUR
  • Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gevraagd advertentie plaatsen

Dit is een lijst met gebruikte Gianni Ferrari golf- en sportapparatuur die te koop staan op Mascus NL. U kunt advertenties toevoegen aan uw favorieten of snel de machines met elkaar vergelijken. Om uw zoekopdracht te verfijnen dient u naar boven te scrollen en te kiezen voor ‘nieuwe zoekopdracht’. Vul het formulier in en geef de merk, model, prijsklasse en/of plaats aan om alle beschikabre tweedehands Gianni Ferrari golf- en sportapparatuur te zien.

Mascus is de grootste online marktplaats voor het kopen en verkopen van gebruikte Gianni Ferrari golf- en sportapparatuur en overig tuinbouwmachines. Als u nog vragen heeft over het kopen en verkopen van compacttractoren, maaiers, veegmachines, terreinbeheermachines, utiliteitsmachines of andere tuinbouwapparatuur, dan kunt u contact opnemen met het Mascus NL team.