Volvo - Tweedehands machines en voertuigen

Één van de extra services van Mascus zijn de merken info pagina's. U kunt hier snel alles vinden wat u wenst te weten over Volvo en tevens ook verdere informatie over Volvo product portfolio.

Tweedehands Volvo trucks, bussen en bouwmachines

Vind tweedehands machines en transportvoertuigen van Volvo op Mascus. Zoek bijvoorbeeld specifiek naar tweedehands Volvo vrachtwagens, bussen en bouwmachines als Volvo graafmachines of dumpers.

Volvo’s producten zijn aanwezig op een mondiale schaal en in verschillende landen is Volvo marktleider. Volvo bouwmachines werkt sinds 1 januari 1999 nauw samen met Swecon Anläggningsmaskiner AB in Eskilstuna. Samen produceren zij wielladers en wegenbouwmachines maar ook andere bouwmachines.

Hoe vind ik gebruikte Volvo graafmachines, bussen en vrachtwagens?

De zoekbox hieronder geeft u een compleet overzicht van alle vrachtwagens, bussen en graaflaadcombinaties van Volvo die op Mascus staan. Ze staan per categorie en model uitgesplitst waardoor het makkelijker is om de bouwmachine, bus of vrachtwagen te vinden.

Volvo is vandaag één van de grootste leveranciers van machines zoals tractors en zware vrachtwagens. Volvo produceert vrachtwagens sinds 1927 en heeft op de hele wereld tevreden klanten. Bovendien ontwikkelt en produceert Volvo bussen, bouwmachines en vliegtuig motoren. Volvo is actief in een zeer brede markt.

Ondanks de enorme variëteit aan activiteiten is Volvo zich zeer bewust van het milieu maar heeft ook oog voor design en rijervaring. Volvo zorgt voor haar klanten en biedt ook klant gerichte oplossingen aan voor services, financiën en verzekeringen. Een onderhoud programma maakt het mogelijk een machine aan te schaffen terwijl Volvo de verantwoordelijkheid neemt voor het onderhoud.

Volvo heeft een brede range aan machines voor alle behoeften van de klant. Zij zijn continue bezig producten te verbeteren dankzij grote investeringen in research en development.

Mascus is de grootste online marktplaats in Europa voor bouwmachines en transport voertuigen. Het is makkelijk om tweedehands Volvo vrachtwagens, bussen en bouwmachines te vinden.

Register and adverteer op Mascus

Een nieuwe account wordt automatisch aangemaakt zodra u voor de eerste keer een advertentie plaatst en indien u mascus nog nooit eerder heeft gebruikt om een tweedehands machine te verkopen. Indien u al geregistreerd staat bij mascus kunt u direct inloggen.

Indien u een tweedehands Volvo bouwmachine wilt kopen

Mascus is geen eigenaar van de bouwmachines, trucks of bussen die op de mascus marktplaats worden geadverteerd. Voor de contact gegevens van de verkoper, kijkt u onderaan elke advertentie. Hier staan de contact gegevens. Het is makkelijk om gebruikte Volvo graafmachines, backhoe loaders of andere type machines te kopen op mascus.

Bezoek de marktplaats mascus elke dag. Dagelijks staan hier nieuwe Volvo advertenties op of andere populaire categorieën zoals gravers, wielladers, bussen en trucks.

Verkoop tweedehands Volvo bussen

Het is makkelijk om een advertentie te plaatsen om uw gebruikte Volvo bus of vrachtwagen op mascus te zetten. Plaats een advertentie binnen een specifieke categorie, indien je de tweedehands bus of truck wilt verkopen op Mascus.

Registreer als Dealer

Registreer je als een dealer als je een dealer bent en regelmatig koopt of verkoopt op Mascus. Als dealer kun je ervoor kiezen om per factuur te betalen, en Mascus kan ook een uitgebreide offerte versturen als er meer services worden gewenst.
Gebruik de Mascus Locator om een dealer te zoeken die nieuwe of tweedehands Volvo bussen, vrachtwagens en graafmachines verkoopt. Contact Mascus indien u vragen heeft over de Mascus Locator.

Creëer een Mascus encyclopedie met ons!

Mascus heeft de ambitie om de achtergrond informatie over de verschillende producenten te verzamelen om een online encyclopedie te maken over zwaar materieel en transport voertuigen. Indien u ons kunt helpen om kwalitatieve informatie aan te leveren over Volvo en andere producenten stellen wij dit enorm op prijs. U kunt deze teksten sturen naar communication@mascus.com.