Mercedes-Benz - Tweedehands machines en voertuigen

Één van de extra services van Mascus zijn de merken info pagina's. U kunt hier snel alles vinden wat u wenst te weten over Mercedes-Benz en tevens ook verdere informatie over Mercedes-Benz product portfolio.

Mercedes-Benz tweedehands vrachtwagens en bussen

Alhoewel Mercedes-Benz zeer bekend is om hun auto’s, zijn ze ook de grootste producent ter wereld op het gebied van vrachtwagens en bussen. Vrachtwagens en bussen worden geproduceerd in alle denkbare types en afmetingen.

Het Mascus zoekscherm helpt u bij het vinden van:
vrachtwagens en bussen van Mercedes-Benz. Zoek gemakkelijk door de grote hoeveelheid verschillende types en modellen van  Mercedes-Benz.

Hoe vind ik een vrachtwagen of een bus van Mercedes-Benz

Gebruik de zoekbox hieronder voor een handig totaal overzicht van alle Mercedez-Benz voertuigen op mascus. Zij zijn onderverdeeld per categorie en per model, dit alles om het gemakkelijker te maken precies te vinden wat u zoekt.

Mercedes-Benz is één van de meest innovatieve merken ter wereld en bestaat al meer dan 100 jaar. Tegenwoordig wordt de productie gedaan door de Daimler AG groep. De eerste auto werd in December 1900 geproduceerd. Hier werd de basis gelegd voor het huidige succes. “Mercedes” werd als merk geregistreerd op 23 juni en werd slechts 3 maanden later als trademark wereldwijd vastgelegd.

Een voertuig van Mercedes-Benz is zeer veilig. Dit gevoel van veiligheid wordt versterkt door het zeer hoge afwerkingsniveau van de voertuigen.

Gebruik Mascus, Europa’s grootste online marktplaats voor zwaar materieel en transport voertuigen, om bijvoorbeeld een bus te vinden van Mercedes-Benz bussen and trucks.

Registeer en adverteer

Als u al geregistreerd staat op Mascus kunt u na het inloggen direct advertenties plaatsen. Anders kunt u een advertentie plaatsen en wordt ere en nieuwe account gelijktijdig aangemaakt.

Koop tweedehands bussen en vrachtwagens van Mercedes-Benz

Mascus is geen eigenaar van de bussen en vrachtwagens die worden geadverteerd op de online marktplaats. Indien u geïnteresseerd bent in een advertentie kunt u direct contact opnemen met de verkoper. Deze gegevens staan onder elke advertentie waardoor het makkelijker is om een tweedehands vrachtwagens en bussen van Mercedes-Benz op Mascus te vinden.

Er zijn dagelijks veel nieuwe advertenties in de populaire categorieën;  zoals bussen en vrachtwagens van Mercedes-Benz.  Kijk dagelijks op de koop en verkoop pagina’s van Mascus.

Hoe verkoop ik een tweedehands vrachtwagens en bussen van Mercedes-Benz

Plaats een advertentie als je een tweedehands vrachtwagen of bus wilt verkopen. Het is heel makkelijk om op de marktplaats van Mascus een advertentie te plaatsen.

Word een dealer

Ben jij een dealer? Als je regelmatig op Mascus bussen en vrachtwagens wilt verkopen kunt u beter registreren al een dealer. Dealers hebben de optie om via factuur te betalen en Mascus kan ook een aanbieding maken voor andere services die er voor dealers beschikbaar zijn.

Gebruik de Mascus Locator om een dealer te vinden die gespecialiseerd is in het kopen en verkopen van tweedehands bussen en vrachtwagens van Mercedes-Benz.
Contacteer Mascus als u nog vragen heeft.

Help ons met het creëren van een Mascus merken encyclopedie

Mascus werkt continue aan het verbeteren van de achtergrond informatie van de verschillende merken, zoals Mercedes-Benz. Het idee is om de merken pagina’s op Mascus uit te bouwen tot een online encyclopedie voor zwaar materieel en transport voertuigen. Wij stellen het zeer opprijs indien u de informatie over de verschillende merken zoals Mercedes-Benz kunt verbeteren.  Stuur uw teksten aub naar communication@mascus.com.