MAN - Tweedehands machines en voertuigen

Één van de extra services van Mascus zijn de merken info pagina's. U kunt hier snel alles vinden wat u wenst te weten over MAN en tevens ook verdere informatie over MAN product portfolio.

Tweedehands MAN trucks en bussen

De Europese vrachtwagen markt is groot en MAN behoort tot de grotere vrachtwagen fabrikanten. MAN is de op één na grootste in Europa en behoort wereldwijd tot de grotere vrachtwagen en bussen fabrikanten.

Gebruik de Mascus zoekoptie om een tweedehands MAN truck of bus te vinden.

Hoe kan ik MAN vrachtwagens of touringcars vinden?

Gebruik hiervoor de onderstaande vak waarin je alle type MAN trucks en bussen kunt vinden op Mascus. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en modellen, zodat u sneller de door u gewenste MAN trekker kunt vinden.

MAN heeft een flexibele product programma en een innovatieve gedachtegoed voor een constante ontwikkeling van bestaande technologiën met de focus op drie elementen: het milieu, de eigenaar en bestuurder. MAN staat voor hoog comfort gecombineerd met hoge veiligheid, milieuvriendelijk en zuinigheid.

MAN trucks heeft succesvolle oplossingen voor zowel de voertuig als voor de bestuurderservaring. Actieve veiligheid en moderne hulp systemen zijn voorbeelden van MAN die werkt voor hoge standaarden.

Gebruik de Mascus, Europa’s grootste online marktplaats voor zware machines en transportvoertuigen en vind machines zoals MAN trucks en bussen.

Registreren en adverteren

Login indien u zich al geregistreerd heeft. Als dit niet het geval is dan zal ere en nieuw account aangemaakt worden bij het plaatsen van een avdertentie.

Koop gebruikte MAN trucks en bussen

Mascus beschikt zelf niet over de trucks en bussen op haar online marktplaats. In ieder advertentie kunt u de contactgegevens vinden en direct contact opnemen. ZO kunt u heel eenvoudig MAN trekkers en touringcars kopen op Mascus.

Iedere dag komen er weer nieuwe advertenties in populaire catgoeriënz, zoals MAN bussen en trucks. Vergeet niet om dagelijks de Mascus pagina’s te bezoeken.

Hoe kan ik tweedehands MAN vrachtwagens en bussen verkopen?

Plaats een advertentie als u een tweedehands bus wilt verkopen. Het plaatsen van een advertentie op Mascus is gebruiksvriendelijk, dit maakt het verkopen van uw tweedehands vrachtwagens heel eenvoudig.

Adverteren als dealer

Bent u een dealer? Meld u aan als dealer indien u regelmatig gebruik maakt van Mascus en haar producten bij het kopen en verkopen van trucks en bussen. Dealers kunnen bij Mascus per kwartaal betalen en daarnaast kan Mascus u als dealer een aanbieding doen.

Gebruik de Mascus Locator om te zoeken naar dealers die nieuwe en tweedehands MAN trekkers en bussen verkopen. Neem s.v.p. contact op met Mascus indien u nog verdere vragen heeft.

Help ons bij het maken van een Mascus merkengids

Mascus is bezig met het maken van teksten over verschillende fabrikanten, zoals MAN trucks. Dit met als doel dat de Mascus merk pagina’s als online gids gaan dienen voor zwaar materiel en transportvoertuigen. Wij kunnen uw hulp hierbij goed gebruiken. Kortom heeft u informatie over merken, zoals MAN vrachtwagens en andere fabrikanten, gelieve deze te verzenden naar communication@mascus.com.