Iveco - Tweedehands machines en voertuigen

Één van de extra services van Mascus zijn de merken info pagina's. U kunt hier snel alles vinden wat u wenst te weten over Iveco en tevens ook verdere informatie over Iveco product portfolio.

Tweedehands Iveco vrachtwagens en bussen

Als producent van bakwagens, brengt Iveco verschillende type voertuigen op de markt, van lichte tot normale en zware trucks. Iveco brengt ook motoren, bussen etc. op de markt.

Gebruik de Mascus zoekoptie om een tweedehands Iveco vrachtwagen of bus te vinden op Mascus. Op Mascus kunt u duizenden advertenties vinden met tweedehands transportvoertuigen en trucks.

Hoe kan ik transportvoertuigen van een specifiek merk vinden?

In het onderstaande vak kunt u alle type Iveco bussen, vrachtwagens en andere transportvoertuigen zien op Mascus. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en modellen om het zoeken naar een voertuig gebruiksvriendelijker te maken.

Iveco produceert bussen en vrachtwagens en is onderdeel van de Fiat Group, door een fusie van verscheidene Europese truck fabrikanten in het jaar 1970. Onder de Fiat Group vallen ook de bus fabrikanten Irisbus en Magirus, waarbij de laatstgenoemde een fabrikant is van speciale voertuigen, zoals brandweerwagens. Iveco is gefuseerd met Ford Truck in het Verenigd Koninkrijk in het jaar 1986. Irisbus was opgericht in het jaar 1999 met Iveco als grootste aandelhouder. De groep werd opgericht door middel van een fusie van verschillende bus fabrikanten. De bussen worden op de markt gebracht onder de naam Irishbus.

Vind tweedehands voertuigen, zoals Iveco bussen, trucks en andere transportvoertuigen op Mascus.

Registreer en adverteer

Bent u al een geregistreerde gebruiker, log dan in. Als dit niet het geval is dan zal er een nieuw account voor u aangemaakt worden tijdens het advertentie plaatsproces.

Hoe kan ik tweedehands Iveco bussen kopen?

Neem direct contact op met een verkoper als u een te koop staande bus of vrachtwagen wilt kopen. Mascus is niet de eigenaar van de bussen op haar marktplaats. Voor de contactgegevens van de verkoper kunt u terecht in de advertenties. Korotm het kopen van tweedehands Iveco bussen en vrachtwagens is heel gemakkelijk op Mascus.  

Vergeet niet om iedere dag Mascus te bezoeken. Want er komen dagelijks een groot aantal nieuwe advertenties bij. Zoals Iveco bussen, trucks en transportvoertuigen.

Wilt u een gebruikte Iveco bus of vrachtwagen kopen?

Plaats een advertentie indien u tweedehands [subcategory] wilt verkopen. Het plaatsen van een advertentie en het verkopen van tweedehands bussen en vrachtwagens is heel eenvoudig op Mascus.

Hoe kan ik adverteren als dealer

Als u een dealer bent en vaker gebruik wilt maken van Mascus bij het kopen en verkopen van trucks, dan kunt u zich inschrijven als dealer. Als dealer kunt u per kwartaal voor een gunstig tarief adverteren en profiteren van extra voordelen voor dealers.

Gebruik de Mascus Locator om te zoeken naar dealers van nieuwe en tweedehands trucks en bussen van Iveco. Neem contact op met Mascus als u vragen heeft.  

Mascus merkengids

Op dit moment is Mascus bezig met het schrijven van teksten over verschillende fabrikanten, zoals Iveco. Dit word gedaan met als doel dat er een Mascus merkendigds komt met informatie over de verschillende merken op het gebied van zware machines, trucks en transportvoertuigen. Ook u kunt ons hierbij helpen door alle informatie over Iveco en andere merken te versturen naar communication@mascus.com.