Caterpillar - Tweedehands machines en voertuigen

Één van de extra services van Mascus zijn de merken info pagina's. U kunt hier snel alles vinden wat u wenst te weten over Caterpillar en tevens ook verdere informatie over Caterpillar product portfolio.

Caterpillar tweedehands machines en voertuigen

Caterpillar is 80 jaar geleden opgestart en is uitgegroeid tot ’s Werelds grootste fabrikant van bouwmachines waaronder bouw materieel en mijnbouw materieel. Caterpillar produceert ook bosbouwmachines en heftrucks.

Er is een wereldwijd netwerk van Caterpillar dealers, welke bijdrage leveren aan de naamsbekendheid en de distributie. Caterpillar helpt haar klanten en voldoet aan de wensen. Caterpillar (of Cat) werd voor het eerst als merk gebruikt in 1949, maar daadwerkelijk in 1952 geregistreerd. Cat staat bekend om haar hoogwaardige producten en services.

Hoe kan ik zoeken naar bouwmachines en bosbouwmachines van een specifiek merk?

In het onderstaande vakje kunt u alle verschillende types Caterpillar bouwmachines en bosbouwmachines vinden op Mascus. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en modellen, zodat u gemakkelijk de door u gewenste machine kunt vinden.

Naast het fabriceren van bouw- en mijnbouwmachines, fabriceert Caterpillar ook diesel motoren en aardgas motoren en industriële gasturbines. Alle producten zijn van hoogwaardig kwaliteit en bevorderen het imago van Caterpillar als leider van het bouwen van de Wereld infrastructuur. Door constant de markt in de gaten te houden kan Caterpillar nieuwe producten ontwikkelen en flexibel fabriceren.

Een aantal voorbeelden van de type machines zijn de Caterpillar graafmachines, Caterpillar rupsgraafmachines, Caterpillar voorladers en gravers, Caterpillar wielladers, Caterpillar dumptrucks en Caterpillar graaflaadcombinaties.

Vind tweedehands machines, zoals Caterpillar bakwagens, bouwmachines of bosbouwmachines op Mascus.

Registreer en adverteer

Login indien u zich al geregistreerd heeft. Als dit niet het geval is, dan zal er een nieuw account voor u aangemaakt worden indien u een advertentie gaat plaatsen.

Hoe kan ik tweedehands Caterpillar bouwmachines en bosbouwmachines kopen?

Neem direct zonder tussenkomst van derden contact op met een verkoper indien u een bosbouwmachine of bouwmachine wilt kopen. Mascus is geen eigenaar van de bosbouwmachines en bouwmachines op haar marktplaats. U kunt in ieder advertentie de contactgegevens van de verkoper vinden en zelf gelijk contact opnemen. Het kopen van tweedehands Caterpillar bosbouw- en bouwmachines is op Mascus heel eenvoudig.

Vergeet niet om de Mascus koop en verkoop pagina’s dagelijks te bezoeken. Er zijn een groot aantal nieuwe advertenties van Caterpillar machines op het gebied van bosbouwmachine, bouwmachines of transportvoertuigen.

Wilt u tweedehands bosbouwmachines of bouwmachines van Caterpillar verkopen?

Plaats een advertentie indien u een tweedehans Caterpillar machine of voertuig wilt verkopen. U kunt op Mascus gemakkelijk een advertentie plaatsen en uw tweedehands Caterpillar bouwmachine of bosbouwmachine verkopen op Mascus. 

Hoe kan ik als dealer registreren

Als u een dealer bent en voor een langere periode Mascus wilt gebruiken voor het kopen en verkopen van bosbouwmachines of bouwmachines, dan kunt u zich aanmelden als een dealer. Als dealer kunt u per kwartaal betalen voor uw advertenties en Mascus kan uw bedrijf ook een aanbieding doen inclusief andere beschikbare services voor dealers.

Gebruik de Mascus Locator om te zoeken naar dealers die nieuwe en gebruikte Caterpillar bouwmachines of bosbouwmachines verkopen. Neem contact op met Mascus als u vragen heeft.

Mascus merk gids

Mascus is momenteel bezig met het verbeteren van de teksten over verschillende fabrikanten, zoals Caterpillar. Hiermee wil Mascus ervoor zorgen dat de Mascus merk pagina’s in de toekomst als online gids kunnen dienen voor zwaar materieel en transportvoertuigen. Wij kunnen uw hulp hierbij goed gebruiken. Heeft u informatie over Caterpillar en/of andere fabrikanten, gelieve deze dan te versturen naar communication@mascus.com.