Aantal advertenties: 75

Tweedehands bouwketen kopen of huren

De bouwkeet is misschien wel de belangrijkste plek op elke bouwplaats. Het is dé plek voor koffie, lunch en overleg. Wanneer u op zoek bent naar een tweedehands of ongebruikte bouwkeet om te kopen of huren, dan vindt u op Mascus Nederland wellicht de ruimte-oplossing naar wens. Tussen ons ruime aanbod vindt u onder meer schakel- of replacerunits, schaftwagens, toiletunits en moderne bouwketen, volledig geïsoleerd en voorzien van ventilatie en LED-verlichting. Op zoek naar een specifiek merk? Denk dan bijvoorbeeld aan bouwketen van Kontorsbod, Boss of Generac Mobile.

Hoe kan ik een bouwkeet kopen, huren of verkopen?

Een bouwkeet gevonden voor tijdelijk of permanent gebruik? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende of verhurende partij.

Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een tweedehands bouwkeet?

Bekijk of de staat van de bouwkeet aan uw verwachtingen voldoet en of de containermaat groot genoeg is voor de toepassing.

Tweedehands bouwketen en andere bouwmachines

Bent u op zoek naar andere bouwmachines? In onze categorie bouwmachines – overige vindt u bijvoorbeeld ook lasapparaten, steigermateriaal en sleuvengravers.

Aanbod tweedehands bouwketen

Een bouwkeet heeft veel verschillende toepassingen en kan gebruikt worden als kantine of overlegruimte voor de bouw en industrie, maar kan voor andere branches ook gebruikt worden als (klas)lokaal, kantooruitbreiding of als ruimte-oplossing voor evenementen. De te koop/te huur aangeboden bouwketen verschillen van elkaar in bouwjaar, afmeting, prijs, land, merk en andere specificaties die u per advertentie vindt. Sorteren op een aantal productkenmerken gaat gemakkelijk in het filtermenu naast de advertenties. Zo vindt u bijvoorbeeld snel het aanbod uit Nederland, Zweden of Frankrijk.

Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

Download de app via Google Play

Download de app in de App Store

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, terreinbeheer, landbouw en laden en lossen transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.