Zoekresultaten

Zoek in alle advertenties van tweedehands Bonhof afvalverwerking / recycling en groeve - machines en installaties die te koop staan wereldwijd. De nieuwste advertenties staan bovenaan. Om te sorteren van deze Bonhof afvalverwerking / recycling en groeve - machines en installaties kun je op de sorteer knop klikken voor merk, jaar, prijs, gebruikersuren en land.
Tonen: 1 - 1 / 1
Advertenties/pagina
1 Advertenties voor "Bonhof bouw"
 • Bonhof doseur/walking floor, 2013, Afvalverwerkingsinstallaties

  Bonhof doseur/walking floorOverige informatie: Bonhof doseur/walking floor/recyclingmachine Doseur principe Walking-floor Afmeting doseur (incl. woelerbak) 11250x2655x3580 mmToebehoren: Aandrijving wordt aan achterzijde van de doseur gemonteerd en aan de boven en zijkanten afgeschermd met 4 mm. stalen deuren, exclusief hydra

  Afvalverwerkingsinstallaties
  2013
  Nederland, WILP

  Prijs op aanvraag

Hier kunt u een lijst vinden met gebruikte Bonhof afvalverwerking / recycling en groeve - machines en installaties te koop op Mascus. Als u advertenties wilt bewaren dan kunt u ze toevoegen aan favorieten. Dit kunt u doen door de door u gewenste tweedehands Bonhof afvalverwerking / recycling en groeve - machines en installaties te selecteren en hierbij de opties te kiezen. Gebruik de optie ‘Nieuwe zoekopdracht’ om uw zoekopdracht te verfijnen of te wijzigen in de categorie gebruikte Bonhof afvalverwerking / recycling en groeve - machines en installaties. 
Bezoek iedere dag Mascus, want iedere dag worden er nieuwe advertenties geplaatst met machines, zoals gebruikte graaflaadcombinaties oftewel backhoe loaders, graafmachines, kranen, dumpers, laders en overige bouw & wegenbouwmachines.