Aantal advertenties: 1

Bonhof tweedehands bouwmachines

Zoek in alle advertenties van tweedehands Bonhof bouw die te koop staan wereldwijd. De nieuwste advertenties staan bovenaan. Om te sorteren van deze Bonhof bouw kun je op de sorteer knop klikken voor merk, jaar, prijs, gebruikersuren en land.
Lees meer Sluiten
Advertenties/pagina
 • Bonhof doseur/walking floor, 2013, Afvalverwerkingsinstallaties

  Bonhof doseur/walking floorOverige informatie: Bonhof doseur/walking floor/recyclingmachine Doseur principe Walking-floor Afmeting doseur (incl. woelerbak) 11250x2655x3580 mmToebehoren: Aandrijving wordt aan achterzijde van de doseur gemonteerd en aan de boven en zijkanten afgeschermd met 4 mm. stalen deuren, exclusief hydra

  Afvalverwerkingsinstallaties
  2013
  Nederland, WILP

  Prijs op aanvraag

Hier kunt u een lijst vinden met gebruikte Bonhof tweedehands bouwmachines te koop op Mascus. Als u advertenties wilt bewaren dan kunt u ze toevoegen aan favorieten. Dit kunt u doen door de door u gewenste tweedehands Bonhof tweedehands bouwmachines te selecteren en hierbij de opties te kiezen. Gebruik de optie ‘Nieuwe zoekopdracht’ om uw zoekopdracht te verfijnen of te wijzigen in de categorie gebruikte Bonhof tweedehands bouwmachines. 
Bezoek iedere dag Mascus, want iedere dag worden er nieuwe advertenties geplaatst met machines, zoals gebruikte graaflaadcombinaties oftewel backhoe loaders, graafmachines, kranen, dumpers, laders en overige bouw & wegenbouwmachines.