Agrifac Machinery B.V.

Eesveenseweg 15
8332 JA Steenwijk
(Provincie: Overijssel)
Nederland
Toon telefoonnummer
Toon faxnummer
wwwGa naar website

Nieuwste advertenties van Agrifac Machinery B.V.

Geboden services door Agrifac Machinery B.V.

 • Tweedehands materieel
 • Nieuw materieel

Bedrijfsinformatie

Introductie Agrifac
Agrifac stelt zich tot doel om kwalitatief de nummer 1 leverancier te worden van spuiten en bietenrooiers. Hiertoe worden alle Agrifac machines ontworpen volgens het "4E for growers" concept: Efficiency, Economy, Ergonomy en Ecology. De 4E's staan vanaf het begin centraal bij alle ontwikkelingen. In toenemende mate is er aandacht voor Ecology in de vorm van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Alle innovaties stellen onze klanten en dealers in staat om te groeien, letterlijk en figuurlijk!

Agrifac heeft vestigingen in Steenwijk (NL), March, Cambridgeshire (UK) en in Moscou (RUS). Vanuit deze vestigingen opereert het bedrijf wereldwijd. De directie wordt gevormd door Peter Millenaar, Doeko Blaauw, Willem Kamps en Frank Jan Evers.
Agrifac, 4E's for growers

Agrifac springt eruit door voortdurend te acteren volgens het "4E for growers" concept: Efficiency, Economy, Ergonomy en Ecology. Dit concept stelt alle betrokken partijen in staat geld te verdienen met het product en met het merk Agrifac. Op basis van de 4E's ontwikkelt Agrifac intelligente, innovatieve oplossingen en optimaal presterende hightech machines voor onze doelgroepen, de agrarische ondernemers die, net als Agrifac, willen groeien. Alle Agrifac machines zijn ontwikkeld volgens het “4E’s for growers” concept. Wij onderscheiden ons in toenemende mate door de 4E's te koppelen aan unieke voordelen voor de klant. Recente voorbeelden zijn innovaties zoals GreenFlowPlus, EcoTronicPlus en ons geavanceerde GPS systeem. Door alle ontwikkelingen te toetsen aan de 4e's loopt Agrifac voorop met ontwikkelingen en innovaties.

Advertenties van Agrifac Machinery B.V. in Mascus

  Vind de route naar Agrifac Machinery B.V.

  Klik op de bovenstaande Google logo voor een grotere kaart en routes
  Stuur een bericht aan Agrifac Machinery B.V.

  Dit is de bedrijfspagina van Agrifac Machinery B.V. gevestigd in Nederland, Overijssel, Steenwijk.

  De onderneming biedt diensten aan zoals tweedehands materieel en nieuw materieel.