Abemec bv

Pater van de Elsenlaan 4
5462 GG Veghel
(Provincie: Noord-Brabant)
Nederland
Toon telefoonnummer
Toon faxnummer
wwwGa naar website

Geboden services door Abemec bv

 • Tweedehands materieel
 • Nieuw materieel

Vertegenwoordigde merken

 • Fendt
 • Krone
 • Massey Ferguson
 • Lemken
 • Joskin

Bedrijfsinformatie

Welkom bij Abemec
Abemec is continu in beweging om ervoor te zorgen dat u met uw machines continu in beweging blijft. Aan die doelstelling ligt onze merkenkeuze en serviceformule ten grondslag. Kwaliteitsproducten (zoals Fendt, Massey Ferguson*, Lemken, Krone, Merlo en Joskin) en preventief onderhoud in combinatie met onze betrouwbare 24-uurs-servicedienst, maken ons tot een landbouwmechanisatiebedrijf waarmee u uw doelstellingen kunt realiseren: continuïteit tegen zo laag mogelijke kosten per draaiuur.

Als servicegerichte, zelfimporterende dealer van diverse topmerken in de landbouw biedt Abemec u veel continuïteit. Onze 15 servicewerkplaatsen beschikken over professionele, goed opgeleide servicemonteurs. De servicewerkplaatsen zijn, met name in zuid Nederland, optimaal gesitueerd en beschikken over moderne testapparatuur en een adequate onderdelenvoorziening. Er is dus altijd wel een Abemec servicewerkplaats bij u in de buurt, waar wij u graag adviseren over één van onze topmerken, of u ten dienst zijn met onze professionele service en ons uitgebreide onderdelenassortiment.

Voorop lopen in hoogwaardige technische kennis, kiezen voor topmerken, mechanisatieoplossingen aandragen waarmee u het hoogste rendement kunt halen op uw bedrijf. Om die doelstelling iedere dag waar te kunnen maken zijn wij continu in beweging.

* alleen via onze vestigingen Gemert (4 sterrendealer), Gilze, Steenbergen en Waalwijk

Advertenties van Abemec bv in Mascus

  Vind de route naar Abemec bv

  Pater van de Elsenlaan 4, 5462 GG Veghel, (Provincie: Noord-Brabant)
  Stuur een bericht aan Abemec bv

  Dit is de bedrijfspagina van Abemec bv gevestigd in Nederland, Noord-Brabant, Veghel.

  De onderneming biedt diensten aan zoals tweedehands materieel en nieuw materieel.

  Abemec bv vertegenwoordigt de merken: Fendt, Krone, Massey Ferguson, Lemken, Joskin.