9-11-2011

Mascus opent regionaal kantoor in Rusland

Mascus, één van de grootste marktplaatsen ter wereld voor de verkoop van o.a. transportvoertuigen, bouwmachines en landbouwmachines heeft haar activiteiten uitgebreid naar één van de grootste markten ter wereld: Rusland.

De onderneming is een licentieovereenkomst aangegaan met Pro-Machinery uit Moskou. Mascus was al langer online aanwezig in de Russische markt via haar portaal www.mascus.ru en de nieuwe partner Pro-Machinery versterkt dit nu met een regionaal kantoor en een team dat zich volledig concentreert op het promoten van Mascus in Rusland en het ondersteunen van koper en verkopers van gebruikt materieel en trucks.

“Rusland is voor ons een belangrijke markt. Niet alleen als afzetmarkt voor de rest van Europa en Azië maar ook als handelslink naar Japan en China,” aldus Fredrik Larsson, Managing Director van Mascus. “Door samen met Pro-Machinery een sterke basis in Rusland te leggen bereiken wij een veel groter publiek. Via ons portaal kunnen kopers rechtstreeks communiceren met lokale dealers die op hun beurt hun eigen producten over de hele wereld te koop kunnen aanbieden. Het is zowel voor Mascus als voor de Russische markt zelf een belangrijke stap vooruit.”

Een land met potentie

De Russische economie herstelt zich goed na de financiële crisis, heeft een grote thuismarkt en een snel ontwikkelende exportindustrie. Mascus verwacht beide te kunnen faciliteren met een gebruiksvriendelijk portaal. Ook andere landen, zoals Oekraïne, profiteren van de handelsrelaties met Rusland. Het nieuwe Russische portaal van Mascus zal deze banden aanmerkelijk versterken.

Taal barrières afgebroken

De lancering van Mascus Rusland is een belangrijk moment voor de Russische markt in gebruikt materieel en de vrachtwagenmarkt. Er zijn op het ogenblik geen concurrenten die locale dealers dit scala aan sales instrumenten kunnen bieden. “Mascus biedt dealers superieure verkooptechnologieën om hun kopers over het hele land te bereiken in hun eigen taal,” aldus Sales Director Rickard Petersson. “Ook opent dit internationale markten zonder taal- en/of valuta barrieres.”

Intercontinentale groei

Mascus is nu in 42 landen op 5 continenten aanwezig en hierdoor één van de grootste en invloedrijkste internationale portals ter wereld. “Met de nieuwe overeenkomst met Rusland onderscheidt Mascus zich nog meer in deze internationale handel,” aldus Fredrik Larsson, Managing Director van Mascus. “Een gigantische markt als die van Rusland opent niet alleen deuren voor lokale kopers en verkopers maar versterkt ook belangrijke handelsroutes over de hele wereld, met name naar de Aziatische en Europese markten.”


Contact:
Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Dimitry Pletniov, Regional Manager, +7 495 998-6333,

Over Mascus

Mascus is een online marktplaats voor gebruikte landbouwmachines, bosbouw en terreinbeheer apparatuur en transport voertuigen. Subcategorieën zijn aanwezig voor bijvoorbeeld tractoren te koop, verkoop van trailers, gebruikte trucks te koop, gravers, box trailers, mini-gravers en graafmachines. Mascus maakt de handel in gebruikte machines en apparatuur sneller en efficiënter door alle informatie te verzamelen op één plek voor aanbod én vraag. Alle dealers, fabrikanten en eindgebruikers zijn welkom om hun gebruikte machines en apparatuur te koop aanbieden via onze marktplaats.

Mascus is een handelsonderneming van Alma Media Corporation.

Aantekeningen voor redactie:
Redactie materiaal en foto’s:
Engels www.mascus.nl/press

Algemene aanvraag informatie:


9-11-2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008