6-10-2011

Mascus tekent licentieovereenkomst in Peru en Colombia met uitgevers van de grootste bouw- en mijnbouw tijdschriften in Latijns-Amerika

Mascus 's werelds grootste online marktplaats voor de bouw, de landbouw, material handling, bosbouw, terreinbeheermachines en transportmiddelen kondigt met trots de samenwerking aan met de uitgevers van de grootste bouw- en mijnbouw tijdschriften van Latijns-Amerika. Met bijna 40 jaar ervaring in de regio beschikken Construcción Pan-Americana (CPA) en Minería Pan-Americana (MPA) over de kennis om de succesvolle markten in Peru en Columbia beschikbaar te maken voor de kopers en verkopers van apparatuur in deze landen.

Sinds de oprichting in 2000 is Mascus snel uitgebreid en is nu aanwezig in 41 landen. Deze online marktplaats sluit naadloos aan op de vraag van dealers, producenten en eindgebruikers om elkaar te vinden op het gebied van gebruikte machines en gebruikte apparatuur in de mondiale markt.

"We kijken er naar uit om samen te gaan werken met het Mascus team en hun robuuste online marktplaats gemaakt voor alle soorten, van kopers, verkopers en exporteurs van machines uit de hele wereld", zegt Adriana Elena Suao, Sales & Business Development Director voor CPA & MPA. "We streven ernaar om onze lezers te voorzien van het meest relevante nieuws uit de industrie en nu, door onze samenwerking met Mascus, zullen we in staat zijn om ons lokale publiek een geavanceerd, maar gebruiksvriendelijk hulpmiddel te bieden om apparatuur te kunnen kopen en te verkopen, niet alleen lokaal te bieden maar op een mondiaal niveau via www.mascus.com.co voor Columbia en www.mascus.com.pe voor Peru."

Volgens Association of Equipment Manufacturers (AEM), de markt voor de export van in Amerika gemaakte bouwmachines sloot in 2010 met een stijging van meer dan 28% ten opzichte van 2009. Colombia en Peru eindigden in 2010 in de top 10 met respectievelijk 588 miljoen dollar (50%) en 437 miljoen dollar (tot 37%).
Deze cijfers tonen het belang van de Latijns-Amerikaanse landen als belangrijke spelers in de industrie.

De ideale markt voor de Amerikanen

De bloeiende bouwsector in Latijns-Amerika kan worden toegeschreven aan de constante behoefte van de regio om de infrastructuur te verbeteren. Hoewel vaak een instabiele regio, toch beschikkende over een snelle groei en ontwikkeling, zelfs in het zicht van de recente financiële crisis. Opkomende markten zijn bewezen de stimulans te zijn voor de groei van de meeste internationale bedrijven, en zowel Colombia als Peru passen in het plan.

Het openen van meer vestigingen in Latijns-Amerika weerspiegelt onze strategie om de eerste Pan-Amerikaanse markt te bouwen voor zware machines en transportvoertuigen. Onze aanpak van multi-lokale aanwezigheid betekent dat er in elk van de 41 landen waar Mascus actief is op dit moment mensen aanwezig zijn die zorg dragen voor het dienen van de behoeften van lokale kopers en verkopers en daarbij de noodzakelijke lokale marketing activiteiten uitvoeren om de reclame van onze klanten te bevorderen. Niet alleen op het internet, maar ook in de offline wereld. "Niemand anders kan bieden wat wij bieden," voegt Fredrik Larsson, Managing Director van Mascus toe. "We zijn pas halverwege het proces van het bouwen van onze aanwezigheid in deze regio; volgende in de pijplijn zijn de opening van onze nieuwe kantoren in Mexico, Brazilië, Argentinië en Chili," voegt Tomasz Odrobinski, Mascus Internationalization Director toe.

Contacts:

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, +358 40 750 4922,

Adriana Elena Suao, Country Manager Mascus Peru, +1 305.668.4999,

Gloria Beltran, Country Manager Mascus Colombia, +57 1 681 2076,


Over Mascus
Mascus is een online marktplaats voor gebruikte landbouwmachines, bosbouw en terreinbeheer apparatuur en transport voertuigen. Subcategorieën zijn aanwezig voor bijvoorbeeld tractoren te koop, verkoop van trailers, gebruikte trucks te koop, gravers, box trailers, mini-gravers en graafmachines. Mascus maakt de handel in gebruikte machines en apparatuur sneller en efficiënter door alle informatie te verzamelen op één plek voor aanbod én vraag. Alle dealers, fabrikanten en eindgebruikers zijn welkom om hun gebruikte machines en apparatuur te koop aanbieden via onze marktplaats.

Mascus is een handelsonderneming van Alma Media Corporation.

Aantekeningen voor redactie:
Redactie materiaal en foto’s:
Engels www.mascus.com/press

Algemene aanvraag informatie:

6-10-2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008