6-11-2012

Mascus zet je onder de motorkap van de machine met SPECS

Mascus www.mascus.nl, een van de grootste online marktplaatsen ter wereld voor de verkoop van transportmiddelen, bouwmachines, landbouwmachines, materiaal-handling equipment en bosbouwmachines, zet u onder de motorkap van uw graafmachine, tractor, kraan of andere zware machines met de nieuwste Service, Mascus specs - een technische handleiding voor machine specificaties.

"Mascus Specs is speciaal ontworpen om het vinden van het juiste onderdeel nog gemakkelijker te maken voor onze klanten, ongeacht waar ter wereld ze zich bevinden", aldus Managing Director Rickard Kroto. "Een belangrijk onderdeel van deze nieuwe functie is dat deze multi-lingual is, zodat klanten over de hele wereld de functie kunnen gebruiken, dus niet alleen in de Engels-sprekende landen," voegt hij eraan toe.

Wat is Mascus Specs?

Mascus Specs is een nieuwe dienst die beschikbaar is voor zowel kopers als verkopers op het Mascus platform. Het biedt een makkelijk toegankelijke database met technische informatie over een groot aantal machines. De database, die toegankelijk is in elke taal, bevat specificaties met inbegrip van schema's, technische specificaties en foto's. Van data sheets tot handleidingen van de fabrikant. Het doel van Mascus Specs is om het voor klanten gemakkelijker te maken om precies wat ze nodig hebben snel en gemakkelijk te vinden. De specificaties zijn gecategoriseerd in gemakkelijk te navigeren groepen.

Voor verkopers geeft het de mogelijkheid om hun machines aantrekkelijker te maken door vitale informatie te verstrekken aan potentiële klanten met het doel hen te helpen een weloverwogen keuze maken.

Partnership met Lectura

Het systeem is ontwikkeld met Mascus partner Lectura Verlag uit Duitsland, een uitgeverij en consultancy bedrijf gespecialiseerd in data service, marktonderzoek en machine evaluaties. "De inbreng van Lectura is absoluut van onschatbare waarde in het produceren van het uiteindelijke systeem", legt algemeen directeur Mascus 'Rickard Kroto uit. "Een jaar lang samen met Lectura heeft ertoe geleid dat wij in staat zijn geweest om het concept en de technische database met informatie te integreren op bijna 100.000 machine modellen, die alles van de bouw, material handling, heffen alsmede recycling, gemeentelijke en landbouwmachines. Deze database is organisch, meer machines zullen online komen te staan waarmee we in staat zijn onze klanten de best mogelijke service te bieden, "voegt hij eraan toe.

Mascus beleeft een zeer succesvol jaar waarin ze meegenomen wordt naar de top van de ranglijst, met inbegrip marktleiderschap in online verkoop van bosbouw apparatuur. Ze zijn voortdurend hun aanwezigheid over de hele wereld aan het verbeteren Er zijn nu meer dan 3.5million bezoekers per maand, met 5.500 bedrijven uit de hele wereld via meer dan 240.000 online advertenties. Hun aanwezigheid strekt zich uit in 42 landen over de hele wereld met 54 Mascus domeinen in 39 talen. De nieuwe specificaties functie maakt deel uit van hun voortdurende inspanningen om een service van hoge kwaliteit te leveren aan zowel kopers als verkopers van machines over de hele wereld. "Alles wat het gemakkelijker maakt voor onze klanten om precies te vinden wat ze zoeken, verbetert de Mascus ervaring, en brengt de industrie naar een hoger niveau", zegt Rickard Kroto. "Dit is een spannende en zeer positieve manier om uit te tekenen wat voor ons een van het meest succesvolle jaar tot nu toe is, en het vormt de opmaat naar het podium voor een zeer druk 2013," concludeert hij.


Contacts

Rickard Krøtø, Managing Director, +46 70 660 2780,

Petr Thiel, Managing Director, +49 911 4308 990,

About Mascus:

Mascus - Is een online marktplaats voor landbouwmachines, bosbouw, material handling en terreinbeheer apparatuur, bouw en transport voertuigen. Productlijnen omvatten trekkers, aanhangers, gebruikte trucks, gravers, box trailers, minigraafmachines en graafmachines. Mascus maakt de handel in gebruikte machines en apparatuur sneller en efficiënter door het verzamelen van informatie over het aanbod en de vraag op één plaats. Alle dealers, producenten en eindgebruikers zijn welkom om hun gebruikte machines en apparatuur te koop aan te bieden via Mascus.
Mascus is een handelsonderneming van Alma Media Corporation.

Lectura Verlag - is een Duits uitgeverij en consultancy bedrijf gespecialiseerd in data service, marktonderzoek en taxatie van machines.
De Lectura database biedt technische gegevens en taxatie voor bijna 100.000 machine modellen met betrekking tot de bouw, material handling, heffen en toegangstechniek, maar ook recycling, gemeentelijke en landbouwmachines.
Taxatie diensten zijn beschikbaar in geprinte Lectura Gidsen of Online. De online versie biedt een breed scala aan oplossingen – een enkele taxatie, jaarlijkse abonnementen of individuele company licenties.
Lectura Data Services geeft dagelijkse ondersteuning aan dealers, fabrikanten, verzekering, bank, leasing en douanebeambten.

Notes for Editors:
Press materials and pictures:
English www.mascus.com/press

6-11-2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008