4-7-2012

Mascus bereikt wereldwijd marktleiderschap in gebruikte bosbouwmachines.

Mascus, een van de grootste online marktplaatsen ter wereld voor de verkoop van transportmiddelen, bouwmachines, landbouwmachines, bosbouw- en terreinbeheermachines, heeft de positie ingenomen van wereldleider in de verkoop van tweedehands bosbouwmachines. Op basis van een hoge omzet en veel belangstelling van 's werelds toonaangevende bosbouw-economieën nam Mascus de leidende positie in oktober vorig jaar over en heeft daarmee een voorsprong op de concurrentie genomen.

In de afgelopen jaren heeft Mascus een solide reputatie verworven in het leveren van een goede kwaliteit tweedehands bosbouwmachines. Mascus heeft nu een wereldwijde aanwezigheid en bevind zich in de voorhoede van de industrie. "Omdat wij uitgegroeid tot een vertrouwde partner in de verkoop van tweedehands bosbouwmachines, hebben we goede relaties met alle grote projectontwikkelaars en aannemers over de hele wereld", zegt algemeen directeur Fredrik Larsson. "Men weet nu dat voor de aan- en verkoop van machines en apparatuur, de Mascus portal de beste mogelijkheden biedt. Door onze internationale aanwezigheid en bereik over de hele wereld, maken we het makkelijker en sneller om precies te vinden wat er wordt gezocht, of kopers voor gebruikte apparatuur te vinden. Dit houdt de markt gezond en biedt meer keuze voor al onze klanten ", voegt hij eraan toe.

Wereldwijde aanwezigheid

Met een vestiging in 44 landen en met meer dan 230.000 advertenties voor gebruikte machines over de hele wereld, is Mascus als merknaam uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde en vertrouwde in deze competitieve branche. En ondanks een uitdagende wereldwijde economische situatie, is Mascus erin geslaagd om haar positie in de voorhoede van de handel in tweedehands bosbouwmachines te behouden. "Wij weten hoe moeilijk de laatste 12 maanden zijn geweest voor al onze klanten. Daarom streven we ernaar onze relaties de beste deals te bieden", legt Sales Director Rickard Kroto uit. "Wij geloven dat door onze klanten een grote keuze in tweedehands bosbouw- machines te bieden, we hen kunnen helpen met een economische bedrijfsvoering" voegt hij eraan toe.

Mascus is voortdurend bezig met het verbeteren van de aanwezigheid en zichtbaarheid op het wereldwijde web

Meer dan 3,5 miljoen bezoekers per maand

  • 5.400 adverteerders uit de hele wereld
  • 230.000 online advertenties
  • Een aanwezigheid in 44 landen over de hele wereld waarmee er 54 Mascus domeinen in 39 verschillende talen beschikbaar zijn.
  • Meer dan 150 nieuwe dealers treden elke maand toe
  • Meer dan 70 Mascus vertegenwoordigers bezoeken dealers wereldwijd

Nu de bosbouwindustrie begint te stabiliseren na de moeilijkheden van de afgelopen maanden, smeed Mascus plannen voor de toekomst om met nieuwe manieren het bedrijf te promoten. " Voortdurend streven we naar verbetering van onze service voor zowel kopers als verkopers, een klantgerichte dienst blijft de kern van ons bedrijfsmodel., wij zijn van mening dat met onze hulp de houtverwerkende industrie alle uitdagingen het hoofd kan bieden, en dit biedt weer stabiliteit voor de industrie als geheel ", besluit Fredrik Larsson.

Contact

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Krøtø, Sales Director, +46 70 660 2780,

Over Mascus:

Mascus - Is een online marktplaats voor landbouwmachines, bosbouw en terreinbeheer machines, bouw- en transportvoertuigen. Productlijnen omvatten trekkers, aanhangers, gebruikte trucks, gravers, box trailers, minigraafmachines en graafmachines. Mascus maakt de handel in gebruikte machines en apparatuur sneller en efficiënter door het verzamelen van alle relevante informatie op één plaats. Alle dealers, producenten en eindgebruikers zijn welkom om hun gebruikte machines en apparatuur te koop aan te bieden via de Mascus website.
Mascus is een handelsonderneming van Alma Media Corporation.

Notes for Editors:
Press materials and pictures:
English www.mascus.com/press

4-7-2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008