Mascus is de Marktplaats voor gebruikte machines

Het vinden van tweedehands en gebruikt makkelijker maken


Zou het niet mooi zijn om eenvoudig en gemakkelijk een uitgebreid overzicht te vinden van gebruikte bouw, landbouw, laden en lossen, bosbouw en terreinbeheer machines of transport voertuigen? En het vinden van informatie over bedrijven of dienstverleners die actief zijn in de bouwmachines, trucks en tractorenbranche?

Mascus is alles over gebruikte machines en zeer eenvoudig

Mascus is een onafhankelijke elektronische marktplaats waar je duizenden gebruikte machines en voertuigen te koop kunt vinden in Nederland en over de gehele wereld. Wij zijn gespecialiseerd in

Gratis navigeren - en in uw eigen taal


Mascus is er om uw zoekopdracht makkelijker te maken, dus maakten we navigeren op onze marktplaats van gebruikte machines gratis. U kunt aanbiedingen vinden van alle grote merken en modellen van machines van dealers over heel Europa en de wereld. Het beste van alles is dat alles te lezen is in uw eigen taal.

Eenvoudig zoeken en vergelijken


Wij hebben een eenvoudig te gebruiken zoekfunctie waarmee u de zoekopdracht simpel kan vereenvoudigen of verfijnen, zoals door een machine type, merk, locatie, prijs, of het jaar van vervaardiging te zoeken. De vergelijkingfunctie helpt je advertenties van machines snel moeiteloos te vergelijken.

Neem rechtstreeks contact op met de verkoper


Wij kunnen niet deelnemen of participeren in uw onderhandeling of transactie. Wanneer u het juiste item gebruikte apparatuur heeft gevonden, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de verkoper via het online formulier die beschikbaar is onder het adres van de verkoper of de contact informatie op de productpagina. Als je contact hebt met de verkoper, vergeet dan niet te vermelden dat je ze gevonden op Mascus.

Ontvang tevens je offerte voor transport of financiering hier


Heeft u de juiste apparatuur gevonden, maar hoeveel gaat het transport kosten? Via Mascus kun je tevens een offerte aanvragen voor transport en/of financiering. Klik gewoon op het Financieel / Transport dienst link in de productkaart, vul uw gegevens in en u wordt gecontacteerd door het financiering of transport bedrijf.

Meld u vandaag nog gratis aan en start uw zoektocht naar gebruikte machines nog vandaag.

Mascus in getallen

Mascus in getallen

Referenties