Klantreferenties

Wim van Breda
Agriculture
quotation

Sinds het najaar van 2016 maken wij van Wim van Breda BV gebruik van de diensten van Mascus. Wij zijn positief verrast over de mogelijkheden en de service van dit advertentiemedium. Mascus biedt met hun website vele mogelijkheden om je verkoopgebied te vergroten. Daarnaast is de online portal van Mascus zeer overzichtelijk en uitgebreid, wat het adverteren eenvoudig maakt en simpel inzicht geeft in de vele advertentiestatistieken. Advertenties worden aantoonbaar wereldwijd bekeken en daarnaast wordt de persoonlijke service van Mascus als zeer goed ervaren. Mascus is zeker niet het goedkoopste advertentiemedium, maar dat weegt niet op tegen de voordelen zoals verkoop en online publiciteit. Kortom, erg tevreden over Mascus als website en organisatie!

– Frans-Jaap Moree, Klant sinds 2016
Equipped4U
Transportation
quotation

Equipped4U werkt zeer graag samen met Mascus. Vanzelfsprekend vanwege de goede resultaten op onze advertenties en het zichtbaar grote bereik. Het platform is overzichtelijk en toegankelijk en de koppeling met systemen goed. Daarboven biedt Mascus zeer persoonlijke service en uitgebreide technische ondersteuning. De korte lijnen en snelle service zijn uitstekend. Wij bevelen Mascus dan ook van harte aan.

– Leen Bruynzeel, Klant sinds 2012
OMG Machines
MaterialHandling
quotation

Wij hebben voor Mascus gekozen omdat door deze samenwerking het adverteren voor ons een stuk makkelijker geworden is en worden goed gevonden door klanten over de hele wereld. Het voorraad gedeelte van onze eigen website is door Mascus gebouwd en exact aangepast aan onze huisstijl zodat het mooi overeen komt. Een aantal jaar geleden werd via een andere website onze email en onze voorraadpagina gehackt. We hebben toen direct met Mascus contact opgenomen en ze hebben zelfs tot na 00:00 uur doorgewerkt om alles aan te passen en te zorgen dat de hackers geen toegang meer hadden.

– Wouter Otten, Klant sinds 2015
Van Engelen
Agriculture
quotation

De persoonlijke en technische service van Mascus is top! Voor de verkoop van landbouw- en industriemachines in binnen- en buiteland is Mascus een onmisbare tool. De website is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Het invoeren van machines is, mede door koppelingen aan andere systemen, erg eenvoudig. Onze accountmanager denkt actief met ons mee zoekt de beste oplossingen voor zichtbaarheid en vindbaarheid op Mascus, waardoor de conversie stijgt! Gemaakte afspraken worden door Mascus snel uitgewerkt en nagekomen. Ook zorgen ze voor een actieve begeleiding bij het gebruik van de verkooptools binnen Agro.

– Egbert van de Schootbrugge, Klant sinds 2012
P. van Eijzeren B.V.
Agriculture
quotation

We zijn met mascus in zee gegaan vanwege het uitgebreide pakket mogelijkheden. Met name het koppelen van de on-line voorraad op mascus aan ons boekhoudsysteem gaf de doorslag. Verder is het op maat gemaakte occasion overzicht op onze eigen site (plus pagina) mooi van opzet en overzichtelijk en bespaart de automatische koppeling naar andere sites een berg tijd en dubbel werk. De lijnen zijn kort en probleempjes of vragen worden snel en doeltreffend opgelost of beantwoord. Verder een wekelijks overzicht van eerdere aanvragen per mail ter controle en een internationaal bereik van onze advertenties. Direct en eerlijk, zonder onzin; daar houden wij van.

– Jeroen van der Hoeven, Klant sinds 2013
Krommenhoek
Construction
quotation

Mascus is voor ons een totaalaanbieder die het het adverteren en voorraad beheer zo eenvoudig maakt, dat met een paar klikken onze voorraad inzichtelijk is voor iedereen op de hele wereld. Cruciaal voor onze organisatie. Door Mascus ligt de wereldwijde markt aan onze voeten

– Martijn Krommenhoek, Klant sinds 2008
Vertimac
Construction
quotation

Door de jaren heen dat wij op Mascus adverteren hebben we behalve vlotte verkoop ook goede relaties met regelmatige afnemers weten op te bouwen. We merken dat we via Mascus een zeer breed, internationaal en lokaal, publiek bereiken.

– Mathieu Naessens, Klant sinds 2011

Wim van Breda

Wim van Breda BV is gespecialiseerd in de mechanisatie voor werkzaamheden aan wegen, wegbermen, sloten en de groensector. Door het toespitsen op de beste merken en zeer professionele en servicegerichte dienstverleningen, staan zij bekend als de totaalpartner voor al haar klanten. Doordat Wim van Breda BV het aanbod van producten en diensten maximaal afstemt op de wensen van haar klanten, streven zij al sinds de oprichting in 1957 naar een betrouwbare en duurzame samenwerking met al haar klanten.
Website

Equipped4U

Equipped4U, global fullservice dealer vanuit Roosendaal is hét adres voor gebruikte Trucks, Tanks & Trailers. De (markt) ervaring van ons team wordt dagelijks ingezet om optimaal te leveren: snelle levering tot aan de gewenste deur. Bij Equipped4U vindt u het juiste voertuig op het juiste moment tegen de juiste prijs Equipped4U biedt ruime keuze uit hun continue voorraad op eigen terrein. Voor tanktrailers, trucks, tankcontainers (chemie), containerchassis, koeltrailers, boxtrailers en schuifzeiltrailers kunt u rekenen op continue beschikbaarheid. De dagelijkse basisvoorraad bestaat uit meer dan 250 eenheden. Wekelijks komen er ongeveer 20 voertuigen binnen dankzij ons Europese inkoopnetwerk. Het assortiment blijft daarmee steeds verrassen. Door de manier waarop ze werken kunnen ze snel schakelen, assisteren ze adequaat bij wereldwijde verscheping/transport en kunnen ze de scherpste prijs bieden voor uw traject.
Website

OMG Machines

OMG Machines is een bedrijf dat tweedehands bouwmachines verkoopt met een voorkeur voor hoogwerkers. Daarnaast verkopen wij uiteraard ook alle andere machines die gerelateerd zijn aan de bouw zoals heftrucks, graafmachines, veegmachines enzovoort. Door onze ervaring verkopen wij machines over de hele wereld en verzorgen desgewenst ook het complete transport- en verscheping-traject en voor de klant. Onze visie is simpel, wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook behandeld willen worden.
Website

Van Engelen

Van Engelen B.V. is al ruim 40 jaar actief in de agrarische en industriële sector. Zij hebben naast het officiële dealerschap van New Holland ook de topmerken van bijvoorbeeld Giant en Volvo in hun assortiment. Bij Van Engelen kunt u terecht voor de koop van (tweedehands) machines en voor reparatie of onderhoud van uw machines. Daarnaast verkopen zij in hun winkels producten van de merken: Hitachi, Kärcher, Snickers, King Tony, Bomag en Ambra.
Website

P. van Eijzeren B.V.

P. Van Eijzeren is een bedrijf dat op vele markten thuis is. Zij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Zeeland en met hun bijna een eeuw aan ervaring, zijn zij dan ook een begrip in Zeeland. Zij leveren alles wat het werk van de boer vereenvoudigt en deze nodig heeft om zijn werk goed uit te kunnen voeren. Met een groot aantal dealerschappen, zoals JCB, Grimme, Nilfisk, Case IH, Steyr, Kverneland zijn zij in staat hoogstaande producten en kwaliteit te leveren.
Website

Krommenhoek

Krommenhoek is al vele jaren een toonaangevend bedrijf in wereldwijde in- en verkoop van tweedehands bouwmachines, heftrucks en verreikers. Vanuit hun locatie in Apeldoorn kunnen zij voor u het hele traject met documenten en transport regelen. De werkplaats kijkt alle machines na, repareert waar nodig en kan op wens machines aanpassen aan uw eisen.
Website

Vertimac

Vertimac is gespecialiseerd in hoogwerkers, schaarliften en verreikers en beschikt over een uitgebreid assortiment onderdelen. Vertimac is een begrip in West Vlaanderen en exporteert naar vele landen.
Website