Tweedehands Renault traktoren

Huidige filter
Productgroep
Landbouw
Tractoren
Merk
renault
Veiling Advertenties
Nee

Gerelateerde merken: Landbouw

Merk Aantal advertenties
John Deere198
New Holland183
Fendt76
Valtra71
Case IH66
113 Advertenties voor "Renault Tractoren"
Zoek in alle advertenties van tweedehands Renault tractoren die te koop staan wereldwijd. De nieuwste advertenties staan bovenaan. Om te sorteren van deze Renault tractoren kun je op de sorteer knop klikken voor merk, jaar, prijs, gebruikersuren en land.

Renault Tractors

Wanneer mensen de naam Renault horen, denken ze vaak aan een luxueuze, Europese wagen. Behalve de productie van wagens, is Renault sinds Wereldoorlog I ook betrokken bij de productie van landbouwtractors. Renault introduceerde in 1919 zijn eerste tractormodel, de GP Tracklayer, die afgeleid was van een door Renault ontwikkelde tank. Tot 2004 produceerde Renault tractors onder de naam Renault. In 2004 werd Renault toegevoegd aan Claas, een in Duitsland opgerichte producent.

Renault Tractor top modellen

Er zijn nog steeds tractors beschikbaar die de naam Renault dragen en die door Renault zijn geproduceerd. Hieronder volgen enkele tractors die nu op de markt zijn.

Renault 103 - Deze Renault tractor heeft een 4-cylinder, 95 pk motor. Een 4-wheel drive voorgraver met een gesloten cabine.

Renault 110.54 - Deze Renault tractor heeft een 6-cylinder, 100 pk motor. Een zijgraver met een gesloten cabine.
Renault 610 Aces - Deze Renault tractor heeft een 6-cylinder motor. Een 4-wheel drive met gesloten cabine.

Renault Celtis 456Rx - Deze Renault tractor heeft een 95 pk motor. Een 4-wheel drive met gesloten cabine.
Renault 656 RZ - Deze Renault tractor heeft een 125 pk motor, voorlader, voorlink, air-conditioning, en een gesloten cabine.

Renault Ares 836 - Deze Renault heeft een 6-cylinder, 196 pk motor. Een 4-wheel drive met geveerde vooras, air-conditioning, en een gesloten cabine.
Renault 90-34 TX A - Deze Renault tractor heeft een 83 pk motor, voorlader, en een gesloten cabine.

Dit zijn maar enkele tweedehandse Renault tractors die vandaag de dag beschikbaar zijn. Er zijn er nog veel meer die hier niet werden weergegeven. De tractors die ik hier weergaf werden geproduceerd in de late jaren '80 en '90 van de vorige eeuw, en enkele in het huidige millennium.