Zoekresultaten

Zoek in alle advertenties van tweedehands Kolman afvalverwerking / recycling en groeve - machines en installaties die te koop staan wereldwijd. De nieuwste advertenties staan bovenaan. Om te sorteren van deze Kolman afvalverwerking / recycling en groeve - machines en installaties kun je op de sorteer knop klikken voor merk, jaar, prijs, gebruikersuren en land.
Tonen: 1 - 2 / 2
Advertenties/pagina
2 Advertenties voor "Kolman bouw"
 • Kolman Athey DC-140-60, 1980, Zeefinstallatie

  Kolman Athey DC-140-60Algemeen cijfer 1-5 (1: slecht, 5: als nieuw): 4

  Zeefinstallatie
  1980
  Verenigde Staten, Woodland, WA

  7.056 EUR
 • Kolman None, 1980, Zeefinstallatie

  Kolman None

  Zeefinstallatie
  1980
  Verenigde Staten, Spokane, WA

  13.642 EUR

Hier kunt u een lijst vinden met gebruikte Kolman afvalverwerking / recycling en groeve - machines en installaties te koop op Mascus. Als u advertenties wilt bewaren dan kunt u ze toevoegen aan favorieten. Dit kunt u doen door de door u gewenste tweedehands Kolman afvalverwerking / recycling en groeve - machines en installaties te selecteren en hierbij de opties te kiezen. Gebruik de optie ‘Nieuwe zoekopdracht’ om uw zoekopdracht te verfijnen of te wijzigen in de categorie gebruikte Kolman afvalverwerking / recycling en groeve - machines en installaties. 
Bezoek iedere dag Mascus, want iedere dag worden er nieuwe advertenties geplaatst met machines, zoals gebruikte graaflaadcombinaties oftewel backhoe loaders, graafmachines, kranen, dumpers, laders en overige bouw & wegenbouwmachines.